Jana D.

Jana D.

Odpovedá do 2 hodín, na 100% správ
100% 2 hod

Jana D.

Angličtina efektívne a zábavne!

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Ponúkam (v súčasnej dobe radšej len) online doučovanie anglického jazyka (všetky levely) aj nemeckého jazyka (začiatočníkov).
Mám niekoľkoročné skúsenosti s online aj prezenčnym vyučovaním. Vyučujem študentov vo veku od 9 do 75 rokov. Pri hodinách používam elektronické materiály, online články a cvičenia, posluchove cvičenia, videá, takisto ako aj klasické učebnice. Obsah hodín sa snažím prispôsobiť veku aj záujmom študenta. Rozvrh hodín môže byť fixný alebo flexibilný (podľa režimu študenta a môjho programu).
Rada učím študentov akejkoľvek vekovej kategórie (deti, mládež aj dospelí vrátane seniorov) a všetkých jazykových úrovní.
Jedna hodina (cca 45 minút) u mňa stojí 4€ (pracujúci) a 3€ (deti a študujúca mládež). Počas mesiaca si značim každú hodinu a na konci mesiaca študentovi zašlem počet hodín, výslednú sumu, ktorú má zaplatiť a prvý krát aj IBAN. S novým študentom máme vždy úvodnú hodinu kratšiu, je bezplatná, dohodneme na nej všetky detaily našej spolupráce, aj sa porozprávame vo vyučovacom jazyku.
Budem rada,ak vás môj profil zaujme a vyskúšate si spoluprácu so mnou, ktorá, ako verím, prerastie do dlhodobej spolupráce. Teším sa na vás! 🤗

Vyštudovala som vysokú školu- odbor Učiteľstvo anglického jazyka a literatúry. V rámci projektu Comenius počas pôsobenia na gymnáziu som spolupracovala s ďalšími šiestimi školami z EÚ a projekt zahŕňal aj výmenné pobyty v týchto krajinách.

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Magdaléna G.

Magdaléna G.

Neoverená referencia

Pani Janku doporučujem na 100%. Dcérka sa zlepšila v komunikácii v anglickom jazyku, zbavila sa strachu začať komunikovať vďaka p. Janke. Je výborná, milá, empatická lektorka anglického jazyka a ďakujeme jej s dcérkou za všetko.

Odpoveď doučovatela:

🙂 Ja ďakujem za skvelú študentku! 👍

Filip A.

Filip A.

Neoverená referencia

Výborná učiteľka, milá, vtipná, ústretová, ochotná. Vie dobre vysvetliť učivo a oceňujem jej flexibilitu. Má trpezlivosť, ak nejakému slovu nerozumiem, alebo nejakej látke, vysvetli to aj viackrát. Na druhej strane má svoje štandardy, ktoré vyžaduje, čo je fajn. Hodiny sú pútavé, zábavné, rozmanité a nie stereotypné. Vždy usmievavá, hodiny sa vedu v priateľskom duchu a bez stresu. Mne doučovanie veľmi pomohlo, zlepšila sa mi slovna zásoba a oveľa viac rozumiem. Som veľmi spokojný, vrelo odporúčam. Kiež by bolo viac takých učiteliek.🙂

Odpoveď doučovatela:

🤗

Andrea K.

Andrea K.

Neoverená referencia

Pani Janka je užasná. Výborne zvláda doučovanie aj syna, ktorý má poruchy učenia. Postupne sme sa k nemu pridali skoro celá rodina .Janka učí všetky 3 deti a aj mňa. Máme veľké šťastie, že ju máme.

Odpoveď doučovatela:

Andrejka, ďakujem. Som rada, že mám tú česť učiť Vás i Vaše deti, ktoré sú veľmi dobre vychované a spolupráca s vami všetkými je fajn.👍

Jana S.

Jana S.

Neoverená referencia

Najlepšia doucovateľka. Deti sa tešia na hodiny. Zlepšili sa v anglickom jazyku na výbornú. Milá a ochotná. Odporúčam! 😘

Odpoveď doučovatela:

Vďaka za krásne slová, Janka. 🤗