William P.

William P.

Odpovedá do 1 hodiny, na 90% správ
90% 1 hod

William P.

Najlepšie doučovanie angličtiny, nemčiny a holandčiny. Belgičan, ktorý vie plynule po slovensky.

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Ahoj,

Som Belgičan, takže viem plynulo po holandsky, nemecky a francúzsky. Belgicko má tri oficiálne jazyky. Taktiež som vyrastal v bilingválnej rodine, takže moja angličtina je na úrovni rodeného rečníka.
Žijem v Bratislave a učím vo firmách ako sú Xerox, ING, Slovenská Sporiteľňa, Tüv/Süd, Alza, Pilsner, Manpower, v právnických firmách atď. Veľa mojich súkromných študentov pracuje v prestížnych inštitúciách a známych nadnárodných spoločnostiach. Ako učiteľ mám viac ako desať rokov praxe.
Moje lekcie sú veľmi interaktívne, študenti sú tlačený do toho aby hovorili a používali jazyk originálnymi a prekvapujúcimi metódami. Lekcie nie sú nikdy nudné. Beriem učenie veľmi vážne, som dochvíľny a mojou prioritou je aby som zaručil že študenti sú povzbudený aby aktívne používali jazyk a robili veľa pokrokov v čo najkratšom čase. Som striktný, ale veľmi priateľský, mám rešpekt a trpezlivosť. Som taktiež zvyknutý učiť starších ľudí a deti.
Lekcie stoja 30 euro za hodinu.

Ak máte záujem o tieto lekcie prosím oznámte kedy a kde by ste chceli lekciu uskutočniť.
Lekcie sa môžu uskutočniť u mňa doma – Kostlivého 10 – Na mieste vášho určenia, alebo cez Skype.
Môžem vás uistiť že vaše jazykové schopnosti sa zlepšia veľmi stabilným tempom.

Prajem vám všetko najlepšie,

William
Hi,

I am Belgian, so I am fluent in Dutch, German and French. Belgium has three official languages. I also grew up in a bilingual family, so my English is on the level of a native speaker.

I live in Bratislava and teach at companies like Xerox, ING, Slovenska Sporitelna, Tüv/Süd, Alza, Pilsner, J&T Banka, Manpower, lawyer firms, etc. A lot of my private students work for prestigious institutions and well-known multinationals. As a teacher I have more than ten years of experience.

My lessons are very interactive, students are pushed to talk and use the language through original and surprising methods. The lessons are never boring. I take teaching very seriously, I am punctual and my priority is to make sure students are encouraged to actively use the language and to make a lot of progress in the shortest possible time. I'm strict, but very friendly, respectful and patient. I am also used to teach older people and children.

Lessons cost 30 euro per hour. Students always buy at least 10 lessons in advance.

If you are interested in lessons please indicate at which time you would like to have the lesson and where.

Lessons can take place at my home – Kostliveho 10, Bratislava – at a place of your choosing or through skype.

I can assure you that your language skills will improve at a very steady pace, am very friendly, patient, inspiring and funny.

Best wishes,

William

Referencie (21)

+ Pridať referenciu
Zuzana F.

Zuzana F.

Neoverená referencia

William je skvelý učiteľ a úžasný človek. Je kreatívny, veľký profesionál a jeho hodiny sú vždy zaujímavé ale aj zábavné. Vie zaujať, prispôsobiť sa potrebám klienta. Určite ho môžem iba odporučiť a som rada, že som ho spoznala.

Peter H.

Peter H.

Neoverená referencia

Vďaka Williamovi som sa prestal vyhýbať angličtine a veľmi veľa ma naučil. Hodiny a vyučovaciu látku nastaví vaším potrebám, vystupuje priateľsky a tak to je aj zábava a nie len učenie sa.

Zuzka O.

Zuzka O.

Neoverená referencia

Výuku jazyka s Williamem mohu jen doporučit. Je to profesionál a způsob výuky přizpůsobí vašim potřebám. Během dvou let, kdy jsme spolu měli online hodiny holandské konverzace, jsem si rozšířila slovní zásobu a získala sebejistotu při mluvení. Na lekce s Williamem vzpomínám velmi pozitivně a určitě mi moc pomohly se v Holandsku zabydlet.

Martina J.

Martina J.

Neoverená referencia

William je vyborny ucitel, mavam s nim hodiny nemciny, su zabavne a kreativne a vzdy ich niecim obzvlastni 😊 Mozem len doporucit!

Kristina H.

Kristina H.

Neoverená referencia

Ak hľadáte učiteľa na niektorý z jazykov, ktoré William učí, tak nemusíte hľadať ďalej! William už niekoľko rokov učí moje deti Holandčinu a na každú hodinu s ním sa tešia. Pri deťoch nevídaný jav :) Jeho hodiny sú kreatívne, zábavné, dokáže deti upútať, zaujať a popritom samozrejme naučiť. V podstate tak, že si ani neuvedomujú, že sa vlastne učia. Williama naozaj vrelo odporúčam!