Zuzana K.

Zuzana K.

Odpovedá do 20 hodín, na 80% správ
80% 20 hod
Prijíma študentov

Zuzana K.

Prijíma študentov

Naučte sa anglicky uvoľnene a bez stresu

  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Hello,
V prvom rade máte môj obdiv, že sa púšťate do učenia anglického jazyka - mnoho ľudí si radšej pustí seriál a kašle na sebazdokonaľovanie :)

Či už sa chcete angličtinu učiť od základov, len si oprášiť už získané znalosti, alebo si v nej len precviciť konverzáciu na rôzne témy, viem vám pomôcť!

Študenti sa so mnou dokážu efektívne a rýchlo naučiť angličtinu vďaka tomu, že prispôsobujem každú hodinu presne na mieru každému individuálne podľa toho, v ktorých oblastiach vidím nedostatky.
Nepoužívam žiadne šablónové pracovné listy ani jednu učebnicu pre všetkých, takže každý študent má cvičenia a konverzáciu prispôsobené svojim potrebám a úrovni.
Nestrácame teda čas zbytočným učením poučiek, ale učíme sa používať gramatické pravidlá priamo v praxi a v konverzácií, aby boli študenti schopní zapojiť sa do rozhovorov a vyjadriť sa.

Ak sa radi učíte v príjemnej atmosfére, chcete ísť vlastným tempom a potrebujete flexibilného lektora, ktorý sa dokáže prispôsobiť vašim aktuálnym potrebám, tak si budeme rozumieť.
Viem sa veľmi dobre časovo prispôsobiť.

V cene sú zahrnuté:
- materiály vytvorené na mieru priamo a len pre Vás
- môj čas a energia, ktoré venujem príprave týchto materiálov ako aj príprave celej hodiny, aby sme tých 60 minút využili naozaj efektívne
- moje vedomosti nadobudnuté štúdium a praxou, ktoré rada posúvam ďalej, aby pomohli aj ostatným
- zodpovedný prístup a spoľahlivosť - termíny ruším len výnimočne, materiály posielam dostatočne vopred a vždy sa študentov pýtam, či im štruktúra hodiny vyhovuje alebo by chceli niečo zmeniť
- neustále vzdelávanie sa - štátnicou pre mňa štúdium neskončilo, stále sledujem nové trendy v angličtine, hľadám ešte efektívnejšie spôsoby, ako gramatiku urobiť pre študentov ešte pochopiteľnejšou a vymýšľam nové spôsoby učenia, ktoré študentov budú baviť
- radosť z učenia - učím angličtinu, pretože ma to baví a mám rada byť pri tom, keď študent konečne sám pochopí niečo, čo mu dlho nedávalo zmysel. Som presvedčená, že keď učenie baví lektora, baví aj študentov.

Niečo málo o mne: vyštudovala som prekladateľstvo a tlmočníctvo v kombinácii anglický a francúzsky jazyk na Filozofickej fakulte UK v Bratislave. V roku 2016 som stážovala na slovenskom oddelení prekladov Európskeho parlamentu v Luxemburgu. Dlhšiu dobu som žila v Dubline, Írsku a mám za sebou niekoľkoročné skúsenosti v medzinárodných korporátoch (ING, Amazon), kde je angličtina hlavným jazykom v externej aj internej komunikácii, takže si myslím, že angličtinu celkom zvládam :)

Budem sa tešiť na správu od Vás.
Cheers!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (16)

+ Pridať referenciu
Katarína P.

Katarína P.

Neoverená referencia

Uvoľnene a bez stresu :) … a nielen to! Zuzka je vždy pozitívne naladená a každú hodinu prichystá podľa mojich potrieb. Takže pokrok je zaručený. Môžem iba odporúčať :)

Simona G.

Simona G.

Neoverená referencia

Pri Zuzke budete ľutovať iba jedno,že ste ju nespoznali skôr. Nielen ako kvalitnú učiteľku, ktorá vás konečne naučí angličtinu,ale aj ako dobrého, empatického človeka. Každá hodina a materiály sú pripravené podľa vašich potrieb. Na Zuzkine hodiny sa nikdy nebudete vyhovárať, že nemôžete, lebo vždy sa budete tešiť na ďalšie. Pre mňa bola tou najlepšou voľbou a všetkým odporúčam.

Miňo Š.

Miňo Š.

Neoverená referencia

Zuzka je veľmi milá, trpezlivá a ochotná sa prispôsobiť študentovi. Dokáže veľmi dobre vysvetliť a odpovedať na otázky. Angličtinu ovláda a vie ako ju naučiť, takže určite odporúčam

Martina O.

Martina O.

Neoverená referencia

Odporúčam, najlepšia učiteľka angličtiny. Vďaka tejto učiteľky som sa naučila rýchlo po anglicky, doslova naliala mi do hlavy anglický jazyk a úspešne som sa zamestnala v zahraničí ❤️ Veľká vďaka Zuzke.

Hana M.

Hana M.

Neoverená referencia

Musím povedať, že zatiaľ najlepšie doučovanie aké som doteraz mala. Zuzka je veľmi milá a hodiny nie su stresujúce, určite odporúčam.

Fotky a certifikáty