Anet D.

Anet D.

Odpovedá do 21 hodín, na 50% správ
50% 21 hod
Prijíma študentov

Anet D.

Prijíma študentov

Študentka práva vo Švajčiarsku

Cena Od 12 €/hod
Preferované časy: doobeda, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Aktuálne študujem už druhý rok právo na nemecko/francúzskej univerzite vo Švajčiarsku. Som absolventkou francúzskeho bilingválneho gymnázia v Žiline, kde som úspešne zmaturovala z francúzskeho jazyka a literatúry na úrovni C1.

Čo sa týka mojich jazykových znalostí ovládam francúzštinu na urovni C1, anglictinu na urovni C1, nemčinu na urovni B1 a korejcinu na elementárnej urovni - stale sa zdokonalujem :-)

S doucovanim mám takmer 5-ročné skúsenosti. Svojim študentom sa snažím vždy pripraviť čo najefektívnejší učebný systém. Hodiny sa snažím viesť interaktívne, a tak, aby študentov čo najviac zaujali.

Venujem sa doucovaniu deti, ale aj dospelých. Mám skusenosti s prípravou na komisionálne a postupové skúšky, vo všetkých prípadoch ich študenti urobili úspešne. Taktiež som sa už stretla aj s ťažšími prípadmi, kde sa nám podarilo zlepšiť prospech o 1-2 stupne. Dlhodobo spolupracujem aj s ľuďmi zo zahraničia na urovni vyučovania slovenského jazyka pre cudzincov.

Hodiny sú možné iba online, nakoľko žijem v zahraničí :-)

Budem sa velmi tesit na našu budúcu spoluprácu!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

12 € / 60 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Katarína O.

Katarína O.

Neoverená referencia

Odporúčam, veľká spokojnosť s doučovaním angličtiny 2 detí zakladnej školy, zistili sme že dá sa zdokonaliť aj cez online vyučovanie, výborný prístup k deťom, boli veľmi spokojné ...Ďakujeme a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu v ďalšom školskom roku

Katarína D.

Katarína D.

Neoverená referencia

Anetka doučovala moju dcéru slovenský jazyk, ktorá začala zaostávať kvôli dištančnej výučbe. Prístup aj forma doučovania nám vyhovovali a výsledky sa rýchlo dostavili. Anet všetkým odporúčam a ďakujem.

Ivan C.

Ivan C.

Neoverená referencia

Veľká spokojnosť, slovenčina angličtina, syn poskočil hore vedomostne za jeden rok. Doporučujem.

Igor G.

Igor G.

Neoverená referencia

Výborne doučovanie Slovenčiny to je TOP prístup vo všetkom a vidím ten rezultát na nasem syne. Viac krát odporúčam 👍👍👍 2020-2021

Žaneta L.

Žaneta L.

Neoverená referencia

Ďakujem za doučovanie pre syna. Za trpezlivosť a ochotu. Odporúčam. 👍