Katka K.

Katka K.

Odpovedá do 12 hodín, na 100% správ
100% 12 hod

Katka K.

Homeschooling (Skype English lessons)

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie Fotky & certifikáty

Popis

HELLO!
Volám sa Katka a pracujem ako lektorka. Mám skúsenosti s doučovaním detí aj dospelých, osobne alebo cez skype.

Ponúkam doučovanie pre úplných začiatočníkov, pokročilých alebo tých, ktorý chcú zlepšiť svoje komunikačné schopnosti a len tak si pokecať.

Rada odpoviem na Vaše otázky. V PRÍPADE ZÁUJMU MA PROSÍM KONTAKTUJTE CEZ SÚKROMNÚ SPRÁVU

Referencie (10)

+ Pridať referenciu
Elena

Elena

Neoverená referencia

Katka ma doučovala pár mesiacov. Páčilo sa mi, že jej hodiny boli nápadité a hravé a že vždy bola na hodinu dôsledne pripravená. Mne angličtina nejde ľahko do hlavy a preto sme si často opakovali, vďaka čomu sa mi isté frázy doslova vryli pod kožu, čo je výborne! Katku možem len odporúčať!

Zuzka M.

Zuzka M.

Neoverená referencia

Na základe mojich skúseností môžem Katku ako učiteľku anglického jazyka len všekými desiatimi odporúčiť. :)) Jej pomoc, ochota, trpezlivosť a pozitívny prístup mi pomohli v tých najťažších časoch, keď som s angličtinou bojovala. Nikdy som ju nemala v láske ani na základnej ani na strednej. Avšak keď som spoznala Katku a porozprávala jej o tom hneď bola ochotná mi pomôcť a zdokonaliť moje vedomosti aj napriek mojej nechuti. Vždy keď som potrebovala mi v krátom čase vedela pomôcť, poradiť a vysvetliť, čo som potrebovala. Je nielen super lektorka, ale aj super pozitívna a milá baba. Odporúčam ju všetkým. :))

Mokra

Mokra

Neoverená referencia

Pri hľadaní lektorky angličtiny som sa dlhšie rozhodovala. Hľadala som niekoho s kým sa budem cítiť dobre a nebudem mať problém komunikovať. Katka nás doučuje spolu so synom. Je trpezlivá, milá a ochotná nám všetko vysvetliť, samozrejme nie len raz. Slovná zásoba sa nám rozširuje, spoločne pracujeme na tom, aby sme sa v angličtine zdokonaľovali zo dňa na deň viac a viac. Sme veľmi spokojní a vrelo odporúčam. Na hodiny angličtiny sa tešíme. :)

Roberta V.

Roberta V.

Neoverená referencia

Katka je uzasny ucitel, ktory ma trpezlivost vie vysvetlit a je velmi priatelska. Cloveka s nou aj anglictina zacne bavit

Pavol K.

Pavol K.

Neoverená referencia

Katka je mojou lektorkou v jazykovej škole v Prievidzi. Angličtinu som sa znova začal učiť kvôli práci. Aj keď moje porozumenie bolo na úrovni "intermediate+", mal som problém v angličtine zareagovať, alebo jednoducho odpovedať na akúkoľvek otázku. Tiež som nebol schopný plynule rozprávať viac ako minútu. V priebehu krátkeho obdobia (6 týždňov) som pod jej vedením prešiel rôznymi gramatickými úskaliami angličtiny, oprášil si slovnú zásobu a začal získavať novú, a konečne začal plynulejšie rozprávať. Vďaka jej profi prístupu sa môžem učiť v angličtine rozmýšľať (bez stresu), čo človeka vždy veľmi posunie keď sa chce naučiť hovoriť plynule a gramaticky správne. Každému kto sa chce skutočne učiť ju odporúčam.

Fotky a certifikáty