Ivana E.

Ivana E.

Odpovedá do 22 hodín, na 80% správ
80% 22 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Ivana E.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Profesionálna lektorka angličtiny s vlastnou jazykovkou

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  9 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 9 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:

Popis

Volám sa Ivana a učím dospelých, deti aj firmy. Individuálne aj skupinové vyučovania. Vyštudovala som vysokú školu manažmentu s pedagogickým vzdelaním (Ing.) a ERASMUS štúdium v Rakúsku. Mám štátnu skúšku z angličtiny C1-C2 a vlastnú online jazykovku s medzinárodnými lektormi (aj "native speakrami"), kde aj vyučujem. Takže vám viem dať aj faktúru, ak ju potrebujete (nie som platca DPH).

Učím cez internet hlavne pre Slovensko (v minulosti aj Čínu) a najnovšie aj medzinárodných študentov. Pracovala som v USA, Anglicku aj Indii, takže sa vyznám v cestovaní a spolupráci so zahraničím.

Ponúkam 25-minútové a 50-minútové vyučovania. Ak chcete nižšiu cenu, pridám vás do skupinky. Kupujem kvalitné výučbové materiály a venujem sa všetkým jazykovým zručnostiam (slovná zásoba, gramatika, písanie, čítanie, počúvanie, rozprávanie) s dôrazom na ústnu komunikáciu.

Vyučovania pripravujem na mieru, preto potrebujem vedieť, aký je váš cieľ, úroveň angličtiny a záujmy. Hodiny majú pevnú štruktúru, lebo je vedecky dokázané, že si tak zapamätáte viac. Viac si zapamätáte aj keď je to zábavné, preto vytváram uvoľnenú priateľskú atmosféru so zábavnými formami učenia. Postupne si vyberiete, ktorý spôsob učenia vám vyhovuje najviac, aby ste čo najskôr dosiahli svoje ciele.

Vyskúšajte prvé vyučovanie zdarma. Teším sa na naše prvé online stretnutie :-)

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Zistenie potrieb študenta, ukážka online materiálov a priebehu výučby, dohodnutie termínov a podmienok.

Zadarmo / 20 min
Angličtina

Štandardné vyučovanie určené pre deti od 12 rokov a dospelých, aj firmy. Individuálne aj skupinové lekcie.

18 € / 50 min
Angličtina

Angličtina od začiatočníkov po pokročilých. Pre deti aj dospelých či firmy. Jednotlivci aj skupiny. Odporúčam hlavne pre deti do 12 rokov alebo pre vyťažených pracujúcich :)

9 € / 20 min

Fotky a certifikáty