Zuzana J.

Zuzana J.

Odpovedá do 3 hodín, na 60% správ
60% 3 hod

Zuzana J.

Angličtina s ľahkosťou a efektívne

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Referencie

Popis

***Momentálne len cez Skype/Zoom***

Ahoj, dobrý deň!

Či Vám učenie jazykov ide hladko alebo sa s nimi občas trápite, je dôležité, aby ste mali radosť z procesu učenia a neustále vnímali menšie i väčšie pokroky. Angličtina je krásny jazyk a verím, že sa nám spolu podarí dosiahnuť ciele, ktoré ste si vytýčili. A to všetko v maximálnej pohode, s ľahkosťou i efektívne.

Anglickému jazyku sa venujem dlhodobo. Mám skúsenosť a rada pracujem so všetkými vekovými kategóriami a úrovňami, venujem sa jednotlivcom aj skupinám. Vyučovala som aj pre jazykové školy. Kurz či doučovanie prispôsobím vašim požiadavkám a preferenciám - to je samozrejmosť. Business English taktiež nie je problém. Študovala som v zahraničí (USA), som držiteľkou Cambridge Certificate CPE (C2), mám odbornú prekladateľskú i tlmočnícku štátnicu (C2) a venujem sa aj prekladom.

Na úvodnej hodine bližšie nastavíme kurz tak, aby sme sa venovali presne tomu, čo potrebujete. Teším sa na vás.



Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Janka G.

Janka G.

Neoverená referencia

Zuzka je skutočne skvelou voľbou na doučovanie angličtiny, ak si chcete zdokonaliť svoju úroveň a prekonať jazykovú bariéru tak ako ja :). Je trpezlivá a má naozaj ľudský a empatický prístup, vďaka čomu boli naše hodiny zábavné a vždy som sa na ne tešila :) Na hodinách a časoch sme sa vedeli bez problémov dohodnúť, prvým krokom bolo stanovenie mojich cieľov a štruktúra doučovania (čomu všetkému by som sa chcela venovať). Doučovanie vždy prispôsobila mojim potrebám, poskytla a poradila mi naozaj veľké množstvo užitočných materiálov na učenie (knihy, web stránky - kde som našla texty či nahrávky). Kedykoľvek som potrebovala vysvetliť niečo vedľajšie (ako napríklad medzery v gramatike), vždy bola ochotná venovať sa týmto oblastiam. Oceňujem, že na hodiny mala vždy pripravené materiály. Vďaka nej sa mi skutočne podarilo prekonať blok z rozprávania, konečne nemám obavy z komunikácie v tomto jazyku :) Patrí jej veľká vďaka, pretože ma podporovala počas celej doby :)