Daria B.

Daria B.

Odpovedá do 2 hodín, na 50% správ
50% 2 hod
Prijíma študentov

Daria B.

Prijíma študentov

Doučujem ruský jazyk, ukrajinčinu a angličtinu od začiatočníkov až po pokročilých pre akúkoľvek vekovú kategóriu. Ruský jazyk je môj materinský.

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ponúkam komplexný kurz Ruštiny v rozsahu 20 hodinových doučovaní. Kurz prebieha osobne, vždy len s jedným študentom. Individuálny prístup podľa Vašich požiadaviek.

Som absolventka magisterského stupňa v študijnom programe medzinárodne vzťahy. Ruština je môj RODNY jazyk. Vyučujem v Bratislave.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 60 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Frederik T.

Frederik T.

Neoverená referencia

Skúsenosť s doučovaním od Darie je výborná. Dokáže veľmi príjemným spôsobom vysvetliť všetko podstatné a môžem potvrdiť aj tvrdenia v ostatných referenciách, že je veľmi trpezlivá. Určite odporúčam.

Roman S.

Roman S.

Neoverená referencia

Daria ma doučuje už niekoľko mesiacov, moja úroveň UA sa prudko zlepšila. Hodiny su prisposobené mojim potrebám, môžem odporučiť.

Daniel B.

Daniel B.

Neoverená referencia

Doučovanie s Dariou bola pre mňa pozitívna skúsenosť. Žial, z dôvodov na mojej strane, som musel výuku prerušiť, inak by som určite pokračoval a dúfam, že sa mi to ešte aj podarí.

Igor S.

Igor S.

Neoverená referencia

Zrozumitelne vysvetluje. Hodiny vedie profesionalne. Z cisto ludskeho hladiska je trpezliva, priatelska, prijemna. Daria je skvela ucitelka, vrelo odporucam (: .

Vladimir R.

Vladimir R.

Neoverená referencia

Výborný prístup a profesionalita. Daria je vždy pripravená na hodinu, vie veľmi dobre vysvetliť učivo. Nechýba jej ani trpezlivosť :) . Som veľmi spokojný s doučovaním. Maximálne odporúčam.