Michal M.

Michal M.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Michal M.

Prijíma študentov

Francúzština, BioChémia&Fyzika - efektívne od mladého medika.

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, večer
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, večer
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Bonjour !

Volám sa Michal Muška, aktuálne študent 3. LF UK v Prahe, som absolventom Gymnázia bilingválneho v Žiline a francúzštine sa venujem intenzívne doma aj v zahraničí:

- certifikát DALF C1, ( 86,5 / 100 points ), 2/2019
- 2 mesačný študijný pobyt v Belgicku, jeseň 2018
- 3 mesiace práce v belgickom turizme 2017-2019
- organizácia ZAMUNu vo FRJ v pozícii prezidenta výboru 2018, preklady a tlmočenie kultúrnych podujatí
- 2 mesačný študijný pobyt v Luxembursku, jeseň 2017
- jazykový pobyt v Belgicku, 07/2016
+ doučovanie FRJ od 2018 - pre začiatočníkov, pokročilých ale aj príprava na certifikáty B1, B2, C1

Autrement dit - posledných 5 rokov som žil prakticky 9 mesiacov v rôznych miestach frankofónneho sveta, a všetko to, čo som sa tam naučil v oblasti jazyka, vzdelania či kultúry, rád posuniem ďalej.

Ak chceš rýchlo a efektívne nadobudnúť základy FRJ, zlepšiť sa v konverzácií, prípadne konzultovať prípravu na DELF / DALF, alebo len niečo potrebuješ dobehnúť v škole, pokojne ma kontaktuj, ideálne na fb - Michal Muška :)

BioChémia&Fyzika : V júni 2020 ma prijali na všeob. aj zubné na LF UPOL, LF MUNI a 3. LF UK, takže doučujem aj BIO, FYZ, CHEM na stredoškolskej úrovni, resp. ti rád pomôžem s prípravou na prijímačky na lekárske fakulty.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Lucia M.

Lucia M.

Neoverená referencia

Michal je perfektný učiteľ francúzskeho jazyka. Veľmi trpezlivý a zábavný. Aj napriek tomu, že francúzsky jazyk je veľmi ťažký, Michal ma dokáže vždy nakopnúť, aby som mala chuť ďalej v učení pokračovať. Má veľký prehľad a do učenia vkladá svoje skúsenosti a znalosti. Odporúčam ho každému, kto ešte váha a neverí si, či začať s francúzštinou. Je vždy pozitívne naladený, takže okrem znalostí po hodine s ním máte vždy dobrú náladu!!!!!!!!!!!!!!

Jakub J.

Jakub J.

Neoverená referencia

Michal je skvelý doučovateľ a kamarát, za 3 roky spoločných hodín ma naučil viac ako som si predstavoval že sa niekedy naučím. Má profesionálny a zároveň milý prístup ktorý je ideálny pre všetkých pre čo najlepšie výsledky. Odporúčam všetkým ktorý majú záujem sa zlepšovať.

Maria M.

Maria M.

Neoverená referencia

Michal je skvelý učiteľ. Pomohol mi s francúzštinou z úplnej nuly na konverzačnú úroveň. Oceňujem jeho profesionálny prístup, flexibilitu tém, učebné metódy a znalosť zahraničných reálii. Odporúčam 100%

Ivana C.

Ivana C.

Neoverená referencia

Velmi spokojna s jeho pristupom, metodikou a vedomostami. Je to super ucitel, velky motivator a hlavne aj zabavny. Neolutujete!

Katarina S.

Katarina S.

Neoverená referencia

Michal je velmi super! Vrelo odporucam! Sympatak, pohodak a hlavne to s tou francuztinou vie. Je trpezlivy a vie naucit!! (co je asi hlavne) Ja s nim mavam hodiny fr cez Skype a som uplne spokojna.

Fotky a certifikáty