Marta M.

Marta M.

Odpovedá do 2 hodín, na 90% správ
90% 2 hod
Prijíma študentov

Marta M.

Prijíma študentov

Angličtina a francúzština - konverzácie aj gramatika

  • 5/5 (hodnotilo 19 študentov)
  • 361 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  16 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 16 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Dobrý deň, ahojte. Mám učiteľský diplom, medz. certifikáty C1 (a slov. odb. štátnice C2) z oboch jazykov, prax aj živnosť. Ponúkam najmä anglické online - konverzácie s opravovaním chýb, písaním slovnej zásoby, vysvetlením gramatiky.

Ste aktívny študent/ka ktorý vie čo chce? Potom som pre Vás vhodná doučovateľka. Časový priestor na konverzáciách bude predovšetkým Váš. Môj priestor je pre otázky, na ktoré sa Vám bude pohodovo odpovedať, pre korekcie, písanie novej slovnej zásoby do četu.

Odporúčam študentom dohodnúť sa na článkoch, prípadne videách, o ktorých budeme na hodinách rozprávať. Ak si ich študent nenájde sám, mám pripravené materiály pre rôzne jazykové úrovne.
Štúdium jazyka je beh na dlhé trate a najdôležitejšie je nestratiť motiváciu. Preto materiály z ktorých študujete by mali byť zaujímavé, prípadne z oblasti, ktorej sa venujete, aby sa pravidelná “práca” stala príjemným zvykom.

Nevyznáte sa v anglických časoch, alebo v inej časti gramatiky? Používať ju správne na 90% nie je žiaden problém, avšak bez tréningu to opäť nepôjde. Odporúčam ho cez konverzačné situácie, ale aj veľmi jednoducho ústnym prekladom viet. Prípadné cvičenia, alebo teóriu na domácu prípravu mám tiež k dispozícii.

Konverzačné metódy používam aj pri začínajúcich študentoch a deťoch, aj keď v úplných začiatkoch odporúčam používať učebnicu najmä na domácu prípravu.

Študentom rada poradím, ale predovšetkým oni musia vedieť, čo im skutočne pomáha. Preto sa ich snažím pochopiť, prispôsobiť sa a zároveň im pomáham objavovať aj iné prístupy k učeniu sa jazyka.

Vo francúzštine uprednostňujem pridŕžanie sa textov, učebníc, alebo iných zdrojov, pretože po dlhšej prestávke sa v nej necítim komfortne. Avšak viem si predstaviť ako byť prínosná aj pre pokročilejších študentov.


Teším sa.

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Konverzácie (gramatické preskúšanie na požiadanie, ...) + porozprávanie sa o hodinách.

12 € / 55 min
Štandardná lekcia

18 € / 55 min
Doobedňajšia lekcia

Od 8:00 do 11:30

16 € / 55 min

Referencie (21)

+ Pridať referenciu
Dariia O.

Dariia O.

32 odučených lekcií

S pani Martou som mala doučovanie v priebehu 3 mesiacov, za tento čas som sa výrazne zlepšila v angličtine. Pani Marta ma skvelý prístup v doučovaní so zaujímavými témami a veľmi dobrou slovnou zásobou. Popri tom je veľmi dobrá lektorka, ktorá sa vie prispôsobiť a vždy je ústretová. Hodiny s ňou vždy prebiehali v dobrej a pohodlnej atmosfére bez žiadneho stresu. Ak hľadáte dobrého a šikovného lektora, ktorý Vás naučí nie len hovoriť ale aj rozmýšľať v angličtine, veľmi odporúčam!

Janka S.

Janka S.

14 odučených lekcií

Veľmi milá pani doučovateľka, s ktorou sú konverzácie AJ zábavné a poučné. Vrelo odporúčam :)

Libusa B.

Libusa B.

1 odučená lekcia

Vyborne vysvetlenie anglickej gramatiky s prikladmi na roznorode prakticke vyuzivanie. Profesionalny pristup pri vyucbe, vhodne zvolene metody na rozsirovanie slovnej zasoby, doraz na spravnu vyslovnost. Ochotny a mily pristup. Odporucam!

Majka K.

Majka K.

Neoverená referencia

Už 3 týždne sa dohadujem s pani Medzihradskou na doučovaní, ktoré sa doteraz nerealizovalo. Neustále sa to prekladalo. Nemala čas v uvedenom termíne, nestíhala alebo sa neprihlásila.

Odpoveď doučovatela:

Hodnotenie nie je objektívne. Prvé stretnutie navrhla pani Majka na 7.12., následne požiadala o presunutie "dnešnej hodiny na zajtra". Následne tesne pred hodinou napísala o problémoch so Skype. Iba dnešná hodina nebola kvôli problémom na mojej strane. Ospravedlnila som sa a toto hodnotenie ma mrzí aj preto, že som pani Majke ponúkala veľa termínov na výber hodiny.

Anna P.

Anna P.

Neoverená referencia

Pani Marta doučuje dcérku angličtinu formou konverzácií. Dcéra v angličtine napreduje, odkedy má u p. Marty hodiny, začala sa o jazyk oveľa viac zaujímať, pozerá už aj seriály v angličtine a angličtina ju baví. Doučovateľku určite odporúčame.

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Marta M.

Francúzsky jazyk

Mám všeobecnú otázku. Je francúzsky jazyk ťažký jazyk s množstvom gramatiky a pravidiel? Mám možnosť si zvoliť ďalší cudzí jazyk, no vraj je francúzsky jazyk ťažký a dáva študentom zabrať. Ďakujem.