Martin R.

Martin R.

Odpovedá do 7 hodín, na 60% správ
60% 7 hod
Prijíma študentov

Martin R.

Prijíma študentov
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Dobrý deň, mám 21 rokov, a momentálne som štvrták na odbore všeobecné lekárstvo na Lekárskej Fakulte SZU v Bratislave. Mám však maturitu absolvovanú aj z matematiky a matematika patrila medzi moje obľúbene predmety počas celej strednej školy, preto rád okrem chémie a biológie doučujem aj tú. Viem pripraviť aj na monitor z matematiky, prijímacie skúšky na medicínu alebo maturitu z matematiky. Taktiež ako študent sa viem dobre vcítiť do psychiky študentov a podať im informácie ako potrebujú - rýchlo a efektívne :). Mám skúsenosti tiež ako dobrovoľný animátor pri práci s deťmi a mládežou.

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Erika C.

Erika C.

Neoverená referencia

Martin ma doučuje matematiku a chémiu a vlastne ma pripravuje na vysokú školu, musím povedať, že som maximálne spokojná, dokáže všetko vysvetliť rýchlo a efektívne a hlavne hodiny nie sú nudné, ale sú príjemné a záživné. Každému, kto má problém s týmito predmetmi odporúčam :-)

Katarína R.

Katarína R.

Neoverená referencia

Martin je spolahlivý a rozumný chalan, trpezlivo postupuje pri vysvetlovaní každej látky. Určite odporúčam, dá sa na neho úplne spolahnúť. A z vlastnej skúsenosti hovorím, že pochopíte veci, o ktorých si myslíte že ich nikdy nebudete vedieť :)

Daniel R.

Daniel R.

Neoverená referencia

Martin je veľmi trpezlivý a pohodový, veľa krát ma pripravil na písomky a teraz mi pomáha s prípravou na maturitu. Vrelo odporúčam všetkým.