Monika O.

Mgr. Monika O.

Odpovedá do 5 hodín, na 30% správ
30% 5 hod

Monika O.

So mnou si ruštinu obľúbite aj naučíte, nudiť sa nebudete.

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Živá komunikačná ruština, biznis ruština, pre firmy aj jednotlivcov, tlmočenie, doučovanie študentov aj krátkodobé, ak "horí" :)
Učili ste sa ruštinu a chcete si ju z nostalgie "oprášiť" ? Gratulujem! Výborné rozhodnutie! Budete prekvapení, koľko si pamätáte...treba len rozprávať.
Koordinácia pracovníkov tretích krajín + slovenčina pre cudzincov. Možnosť fakturácie služieb pre firmy. Nemčina do úrovne B1.
Individuálny prístup, témy a tempo výuky podľa dohody.
Mám bohaté skúsenosti so štúdiom aj životom v Rusku.
Uvedená cena za 60 minút je orientačná, závisí od náročnosti študenta.
Teším sa na Vás :) Monika

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Monika O.

Monika O.

Neoverená referencia

Dlhšia spolupráca v biznis ruštine podľa konkrétnych požiadaviek + živé, skutočne profesionálne tlmočenie. Príjemný osobný prejav, ďakujeme.

Nikola S.

Nikola S.

Neoverená referencia

Je to skvelá učiteľka a tak isto aj skvelá osobnosť. Vie človeka motivovať,povzbudiť ho a hlavne je ľudská a má príjemný prístup k učeniu odporúčam každému pretože vie naučiť a aj keď niekoho jazyk nebaví spraví mu z neho jeho obľúbenu činnosť. Ja určite ešte budem pokračovať pretože za mňa skvelá skúsenosť a veľa ma toho aj naučila a teším sa na dalsie sedenia už teraz ako sa budem zdokonalovat pomaly ale isto v cudzom jazyku. Je veľmi šikovná a samozrejme naučí Vás aj si veriť keď vidí že si nevidíte ako to naučila mňa :) . Odporúčam každému

Eva Ď.

Eva Ď.

Neoverená referencia

Za mňa top, moja dcéra sa na každú hodinu teší. Vrelo odporúčam :)