Adam B.

Mgr. Adam B. PhD.

Odpovedá do 2 hodín, na 100% správ
100% 2 hod

Adam B.

Kvalitné doučovanie matematiky a fyziky

Cena Od 18 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Ponúkam PhD z jadrovej fyziky a 14 ročné skúsenosti s doučovaním stoviek študentov vo všetkých stupňoch matematiky a fyziky. V 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2022 som sa zúčastnil na jadrových experimentoch v Rusku, USA, Nemecku ďalej som bol víťazom študentskej vedeckej konferencie v kategórii jadrová fyzika s postupom do medzinárodného kola (2 krát 2. miesto). Časovo Vám viem vyjsť v ústrety a doučovanie je možné aj cez víkendy/prázdniny. Cena 18eur/45 minút. Doučovanie prebieha online. Teším sa na spoluprácu.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

18 € / 55 min

Referencie (12)

+ Pridať referenciu
Gabriel F.

Gabriel F.

Neoverená referencia

Adam je ochotný všetko vysvetliť a odpovedať na hociaké otázky, ktoré som sa ho pýtal. Veľmi dobre vie ukázať aj na obrázkoch, ako veci fungujú a vysvetliť ich tak, aby tomu porozumel každý. Je vidno že sa v tom vyzná a že sa o to zaujíma. Jednoducho vedel vysvetliť všetko to, čo mi učitelia v škole neboli schopní vysvetliť, teda fyziku pre stredné šk

Tomáš C.

Tomáš C.

Neoverená referencia

Adam ma doučuje matematiku na vysokej škole má výborný prístup, kamarátsky vždy sa snaží prispôsobiť a pomôcť. Adama určite odporúčam.

Katarína B.

Katarína B.

Neoverená referencia

Adam ma doučuje matematiku na VŠ, super kamarátky prístup, vie jednoducho vysvetliť učivo od základov, rýchlo reaguje na správy a hodiny ma hlavne bavia:)

Andrea S.

Andrea S.

Neoverená referencia

Veľmi dobrý prístup: rýchla reakcia na správy, flexibilné plánovanie si termínov. A veľmi ochotný a prispôsobivý. Odporúčam

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem za pozitívnu referenciu.

Marek C.

Marek C.

Neoverená referencia

Adam ma doučoval na skúšku z matematiky na VŠ. Dané témy mi perfektne vysvetlil. Jeho prístup je naozaj super. Príjemné a priaťelské. Odporúčam !

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem.

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Adam B.

výpočet momentu zotrvačnosti

Potreboval by som vypočítať tento príklad. Tu je celé znenie: Vypočítajte moment zotrvačnosti vodného lopatkového mlynčeka zloženého z valca s polomerom R a 4 lopatiek dĺžky L.