Ivan D.

Ivan D.

Odpovedá do 5 hodín, na 90% správ
90% 5 hod
Prijíma študentov

Ivan D.

Prijíma študentov

Kreatívne a rozmanité doučovanie

  • Doučuje aj online
  • Od  10 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Zdravím!

Volám sa Ivan, a cez portál doucma.sk doučujem približne 4 roky, pričom moje skúsenosti s doučovaním hodnotím ako formatívne, plné príjemných skúseností a stretov so žiactvom od prvého ročníka základnej školy až po maturitný ročník.
Doposiaľ mám skúsenosti najmä s doučovaním anglického jazyka, slovenského jazyka a dejepisu. Avšak, blízka mi je aj občianska náuka/náuka o spoločnosti, chorvátsky jazyk, nemecký jazyk, geografia, či ďalšie, predovšetkým humanitno- a spoločenskovedne orientované predmety.

To vychádza aj zo skutočnosti, že som absolventom magisterského stupňa štúdia histórie na Filozofickej fakulte UK v Bratislave, absolventom bakalárskeho programu história - slovanské štúdiá (so zameraním na chorvátsky jazyk), ako aj čerstvým absolventom dvojročného doplňujúceho pedagogického štúdia. Popri "zbytočnom filozofovaní" o minulosti a jazykoch tak mám za sebou aj niekoľko stretov s pedagogikou v teórii aj praxi. Ešte by som rád dodal, že pred vysokoškolským štúdiom som navštevoval bilingválne anglické gymnázium.

Pri doučovaní sa snažím o to, aby hodiny boli bezpečným priestorom, a aby sa sme sa na veci snažili pozerať vždy z rôznych pohľadov, a teda zachytili čo najväčšiu škálu odtieňov pestrofarebného sveta "učív", a teda, koniec koncov, odtieňov farieb sveta samotného.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Ema K.

Ema K.

Neoverená referencia

Ivan je super!! Spôsob doučovania mi veľmi vyhovoval a bola som dobre pripravená na maturitu z dejepisu. Ma veľmi priateľský prístup a čas je flexibilný.

Centrum T.

Centrum T.

Neoverená referencia

Po prvej hodine sa môj 10-ročný syn teší na ďalšie hodiny. Toto je najlepšia referencia.