Pavol S.

Pavol S.

Odpovedá do 1 hodiny, na 70% správ
70% 1 hod
Prijíma študentov

Pavol S.

Prijíma študentov

Dvanásťročné skúsenosti s doučovaním

  • 5/5 (hodnotil 1 študent)
Cena Od 5 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Stop 4-ám a 5-ám! Tu sa SPOLU pripravujeme na jednotky! :-) Pomôžem s prípravou na písomky, skúšky (aj VŠ), monitor, prijímačky, komisionálne skúšky, reparáty a pod. Cez internetovú hlasovú službu s videokamerou, akoby som bol u vás doma/v triede. Za vyskúšanie nič nedáte. Doučujem aj v osobnom kontakte. Som absolventom VŠ dopravnej v Žiline.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

5 € / 55 min

Referencie (21)

+ Pridať referenciu
Katka H.

Katka H.

Neoverená referencia

Ďakujem veľmi pekne za trpezlivosť,všetky odovzdane vedomosti. Pán Spišiak doučoval syna 8 a 9 ročník,úspešne ho pripravil na monitor a prijímačky na strednú školu. Matematika bola u nás strašiak,po covidovom období,mal veľké medzery v učive. Pán Spišiak pomohol synovi so všetkým,vysvetlil a matematika sa stala obľúbený predmet,veĺmi rád na doučovanie chodil.Ešte raz ďakujeme.

Katka T.

Katka T.

Neoverená referencia

Vďaka pánovi Spišiakovi moja dcéra pochopila, že matematika nie je strašiak, z hodiny na hodinu napreduje. Doučiť fyziku tiež nemá problém, som mu veľmi vďačná, že dcéra sa výrazne zlepšila v prospechu a teší sa na online hodiny. Ešte raz, vrelá vďaka.

Veronika J.

Veronika J.

Neoverená referencia

Dobrý deň dopadli sme výborne , dostala 1 93% ďakujeme za pomoc a isto Vás ešte budeme potrebovať 🥰❤️ Ďakujeme

Viktoriia F.

Viktoriia F.

Neoverená referencia

Pan Spisiak ma doucoval Elektrotechniku, bola som uplny žačiatočnik. Som z Ukrainy ale napriek tomu pan Spisiak vysvetloval tak zrozumitelne ze som vsetko pochopila. Niekedy sa stalo, že doučovanie trvalo aj viac ako hodinu, pretože nevedela som veľa veci, a snažil sa ma dobre pripraviť na skušku. Za to som mu veľmi vdačna, pretože dopadla skuška na B. Dakujem za trpezlivost a odporučam.

Simona F.

Simona F.

Neoverená referencia

Bohužiaľ, p. Spišiaka nemôžem odporučiť. Na doučovanie sme chodili dve s kamarátkou, s ktorou spolu študujeme na VŠ. Po prvej hodine sme sa rozhodli predplatiť si rovno 10 hodín, kedže nás tlačil čas plus prvá hodina s p. Spišiakom bola v poriadku. To sa ale nedá povedať o druhej hodine, kedy sme za celú hodinu vyriešili 3 jednoduché príklady a v dvoch z nich sa dokonca pomýlil a chyby sme mu hľadali my. Cez túto hodinu taktiež nechal kamarátku počítať jeden príklad, kde bolo očividné, že postup nie je správny no on len pritakával a nechal ju rátať ďalej. Po tejto hodine sme boli ešte viac zmätené ako keď sme tam prišli. Keďže sme predmet prenášali, niektoré veci nám už boli jasné, no po odchode sme si už neboli isté ničím. Hodiny sme chceli zrušiť s tým, že si nájdeme nové doučovanie. Bohužiaľ, tu nastal problém, kedy si pán Spišiak odmietal priznať, že to učivo jednoducho neovláda na úrovni, na ktorej nám ho treba. Peniaze vrátiť odmietol a prisľúbil, že ďalšie učivá zvláda vysvetliť. V tom čase sa už kvôli vírusu zatvorili školy a my sme naďalej nemohli zostávať na internáte, tým pádom sme už nemohli chodiť ani na doučovanie. P. Spišiakovi som napísala mail na ktorý mesiac neodpovedal a tak som mu zavolala. V telefonáte sme sa dohodli na kompromise, vráti nám naspäť sumu, ktorú on uzná za vhodnú. A týmto sme súhlasili, keďže by sme dostali naspäť aspoň nejaké peniaze. V zápätí som mu poslala čísla účtov, bolo to 27.4, no doteraz čakáme na peniaze, je to už mesiac a pol. Predmet sme nakoniec zvládli spraviť svojpomocne. Nerada píšem takto negatívnu recenziu, no nepáči sa nám postoj p. Spišiaka a tak nám nič iné nezostáva. Spolu sme prišli o 170€, čo je pre študentky veľká čiastka, za ktorú sme si napríklad mohli zaplatiť internát na skoro 2 mesiace. Neodporúčam posielať peniaze vopred, keďže sa ich nedomôžete, a to dokonca ani v situácii keď je vyhlásená celosvetová pandémia. Za tie dve hodiny, ktoré sme s p. Spišiakom mali sme sa nedozvedeli vôbec nič nové a dokonca lepšieho vysvetlenia učiva sme sa dočkali aj od spolužiačky alebo z YouTube videí. Forraiová

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (20)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Pavol S.

tck

Dobrý deň vie mi s tým niekto pomocť

Pavol S.

slovná úloha

Myslím si dve čísla. Ak od dvojnásobku prvého čísla odpočítam druhé číslo, vyjde 21. Ak od dvojnásobku druhého čísla odpočítam prvé číslo, vyjde 9. a. Ktoré čísla si myslím? b. Aký je súčet myslených čísel? Aj postup poprosím

Pavol S.

Uloha z fyziky

Pekne prosim o vysvetlenie ,vzorec sa ale este neucili .

Pavol S.

rýchlosť vlaku

prosím pomôcť z druhým cvičením , vôbec neviem ako na to ďakujem za pomoc

Pavol S.

Geometrická postupnosť

Chcela by som poprosiť o postup riešenia príkladu: súčet členu a1 a a7 = 256 a treba určiť q. Ďakujem vopred.