Tatiana H.

Tatiana H.

Odpovedá do 19 hodín, na 100% správ
100% 19 hod
Prijíma študentov

Tatiana H.

Prijíma študentov

Konverzácie v angličtine a tipy/triky v Microsoft Excel

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Doučujem osobne alebo na diaľku cez Skype, najlepšie po 17:00 alebo občas cez víkend. Nemôžem odpovedať na požiadavky na tomto portáli, nájdete ma na FB pod menom Tatiana Horniakova (Tania), alebo na LinkedIn: Tatiana Horniakova MSc.

Ďakujem za záujem, prajem Vám veľa úspechov a pevné zdravie :)

**************************************


Učenie počítačových zručností:

Veľmi rada ukazujem zlepšováky na uľahčenie roboty. Rýchlo sa učím v oblasti počítačových programov, bavia ma grafické úpravy (napr. tabuľky, grafy) a rada sa naďalej vzdelávam. Vyznám sa v základoch grafických programov ako GIMP a Adobe Photoshop.

V medzinárodnej firme Henkel som ukazovala kolegom prácu s Microsoft Excel. Učila som na 15 workshopoch, úroveň začiatočník-pokročilý, po anglicky aj slovensky. Popri tom ochotne vysvetľujem aj známym (napr. kamarátkam, babičke) prácu s počítačom, všeobecné aj MS Office.


Skúsenosti s rečami:

Hovorím plynule po anglicky aj slovensky, vo voľnom čase som tlmočila podujatia v meste / sprevádzané túry zo slovenčiny do angličtiny, pre medzinárodných kamarátov. Učím sa aj po francúzsky od kamarátov a na jazykových kaviarniach (úroveň B1-B2). Viackrát som cestovala do Francúzska a dohovorila sa po francúzsky (na trhoch, v doprave, na dobrovoľníckom tábore, v prírodovede).

Cením si tradície, posledné 3 roky som sa venovala ľudovým tancom a spevu, rada chodím na remeselné trhy.

Študovala som prírodovedu v Anglicku, rozprávam plynule po anglicky a zaujímam sa o udržateľný spôsob života, šetrný k životnému prostrediu. Naučila som sa pracovať aj s GIS softvérom a štatistickými programami. Zlepšila som si svoje rečnícke schopnosti prostredníctvom medzinárodného klubu Toastmasters (Štrng-majstri).

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Ivana D.

Ivana D.

Neoverená referencia

Tatiana je šikovná doučovateľka s veľmi príjemným a precíznym prístupom. Na svojich hodinách sa snaží študentov nadchnúť, vzbudiť v nich záujem a zvedavosť, aby sa dozvedeli o danej téme viac a najmä, aby ich to bavilo :-)

Hélène R.

Hélène R.

Neoverená referencia

Tatiana is a very kind person with many interests. With her, you're never short of conversation topics. Her English level is outstanding and she is naturally gifted for interpreting. I highly recommend her services!

Martina B.

Martina B.

Neoverená referencia

Tatiana je veľmi príjemná, milá a ochotná. Jej láskavý a ľudský prístup je cítiť pri každom stretnutí sa s ňou. Ak hľadáte doučovateľa, ktorý vám daný predmet vysvetlí zaujímavo a doslova vás nakazí svojou láskou k nemu, Tatiana je tá pravá doučovateľka. Buďte si istí, že sa s ňou nudiť nebudete!

Fotky a certifikáty