Michael R.

Michael R.

Odpovedá do 18 hodín, na 50% správ
50% 18 hod
Prijíma študentov

Michael R.

Prijíma študentov

Interaktívne doučovanie angličtiny s britskou výslovnosťou. Podobne s nemčinou.

Cena Od 13 €/hod
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

K cudzím jazykom som mal vzťah odjakživa. Vždy som obľuboval nemčinu a germánske krajiny. Časom som bol nútený učiť sa intenzívne aj angličtinu, ktorú som si veľmi obľúbil a zlepšujem ju dodnes. Strávil som nejaký čas v Anglicku medzi britmi. Dnes pracujem v americkej spoločnosti.
Mám jedného žiaka, ktorý mal z nemčiny vždy trojky. Keď som ho začal učiť, na najbližšom vysvedčení mal jednotku. Používam interaktívnu výučbu cudzích jazykov. Pokiaľ sa dá, preferujem výučbu väčšinovo v cudzom jazyku formoou konverzácie.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

13 € / 55 min

Referencie (16)

+ Pridať referenciu
Simon H.

Simon H.

Neoverená referencia

Som veľmi spokojný s kvalitou a profesionalitou hodín, priateľský prístup. Vidím posun v kvalite mojej konverzácie a vedomostiach v nemeckom jazyku.

Julia B.

Julia B.

Neoverená referencia

Skvelý, ľudský a profesionálny prístup aký som pri inom doručovaní nikdy nezažila. Odporúčam každému jednému, ktorý sa chce naučiť hovoriť po anglicky.

Dávid S.

Dávid S.

Neoverená referencia

Michael má perfektné jazykové znalosti, veľké plus sú praktické skúsenosti zo zahraničia. Vie všetko logicky vysvetliť, naučí všetko od základov, má progresívny prístup a novodobé zmýšľanie. Pri ňom som za mesiac naučil viac, ako za niekoľko rokov v škole alebo samoštúdiom. Je trpezlivý, flexibilný a čo ja najlepšie, to čo robí ho baví a preto mu to tak ide. Môžem ho len vrelo odporúčať a ja som mu vďačný, za všetko čo ma naučil :)

Peter K.

Peter K.

Neoverená referencia

Potreboval som sa zlepšiť v konverzácii, veľmi mi pomohol. Super prístup, priateľský a individuálny. Výučbu vie presne prispôsobiť potrebám študenta vďaka čomu sa dá rýchlo napredovať. Určite odporúčam.

Klaudia K.

Klaudia K.

Neoverená referencia

Michael je priateľský, spoľahlivý a výborný učiteľ, ktorý mi pomáha zlepšiť konverzáciu v anglickom jazyku, bavia ma s ním hodiny a vrelo odporúčam.

Zodpovedané otázky (6)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Michael R.

Predpritomny čas.

Prosím Vás,kto by mi s tým pomohol. Článok dať do predpritomneho času.

Michael R.

Anglický jazyk

Dobrý deň je tu niekto kto čítal nejakú zaujímavú anglickú knihu a vedel bi mi niečo napísať o autorovi a aj o obsahu knihy? Ďakujem za odpoveď

Michael R.

Angličtina

Dobrý deň, vedel by mi niekto pomôcť dopniť túto tabuľku ? Vopred ďakujem .

Michael R.

Preklad

Dobrý deň potrebovala by som preložiť túto vetu: Touche are we. Za odpovede vopred ďakujem.