Kristína J.

Kristína J.

Odpovedá do 23 hodín, na 30% správ
30% 23 hod

Kristína J.

Doučovanie angličtiny, nemčiny, zš, sš a iné

Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Študujem ekonómiu a management podniku v angličtine. Viem anglický a nemecký jazyk. Bola som aj v zahraničí určitý čas, v Cardiffe, kde som chodila do jazykovej školy, taktiež som bola aj na jazykovom kurze v Rakúsku. Momentálne popri štúdiu, učím angličtinu vo firme. Viem doučiť aj iné predmety vyučované na zš a sš, prípadne aj vš z ekonomickým zameraním . Na portály doucma.sk často nebývam a tak ma môžete kontaktovať aj na čísle ******** alebo na mail kristinajelzova@gmail.com.

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Peter L.

Peter L.

Neoverená referencia

Pani Kristínu môžem odporučiť, mňa doučovala v oblasti Mikroekonómie. Komunikácia, ústretovosť, ako aj znalosť problematiky bola veľmi dobra. Ďakujeme .

Deleted-770394 D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

Kristína mi pomohla s prípravou na makroekonómiku. S doučovaním som veľmi spokojná. Kristína je veľmi milý a ústretový človek, ktorý má výborný prehľad pre ten predmet. Vie mi pomôcť a všetko vie zrozumiteľne vysvetliť. Rozhodne Kristínu odporúčam každému, kto chce prehĺbiť svoje znalosti v ekonomických predmetoch.

Michal S.

Michal S.

Neoverená referencia

Kristína ma doučila celý semester z finančného učtovníctva v Angličtine,vysvetlila podrobne základy a spolu sme riešili dané zadania.Vďaka tomu som úspešne zvládol skúšku.Za mňa veľká spokojnosť. Michal

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Kristína J.

Mikroekonómie

Pekný deň ,,, Mam záujem o doučenie mikroekonómie .. Ďakujem .. .