Veronika G.

Veronika G.

Odpovedá do 48 hodín, na 10% správ
10% 48 hod+

Veronika G.

Splň si svoj sen o spievaní - hodiny plné spevu a smiechu s Veronikou

Cena Od 30 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Od môjho detstva je môj život sprevádzaný spevom. Som rodená Liptáčka, ktorá sa dlhé roky venovala folklóru, ten mi zároveň vybudoval vášeň a záujem o hudbu. Mojou naozajstnou vášňou sa nakoniec stala opera. Operný spev pre mňa predstavuje boj emócií divadla a technicky vedeného hlasu. Je neuveriteľným vyjadrovacím prostriedkom.
Hlas je nástroj, ktorý najautentickejšie vyjadrí ľudské emócie a vnútorný svet človeka. Ak máš pocit, že sa potrebuješ vnútorne vyjadriť spevom alebo sa prostredníctvom neho zabaviť, verím, že som ten správny učiteľ a pomôžem ti na ceste k tomu nájsť v sebe speváka :)
Pri učení dbám na správne a zdravé vedenie hlasu a primeraný výber piesní. Ak máš záujem rozvíjať sa aj v iných žánroch, mám skúsenosti aj s učením populárnej a jazzovej hudby aj hudobnej teórie.

V súčasnosti som študentkou operného spevu na VŠMU a taktiež som absolvovala štúdium vo Viedni (Universität fur Musik und darstellende Kunst Wien), kde som svoje znalosti obohatila o rôzne alternatívne techniky výučby spevu.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

30 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Hana M.

Hana M.

Neoverená referencia

Veronika ma doucovala spev 2 roky, je mimoriadne trpezliva, hodiny s nou su zabavne a prijemne. Ak sa rozhodnem k spevu sa znova vratit (prerusene kvoli tehotenstvu), rozhodne pojdem zase k nej <3 odporucam!

Odpoveď doučovatela:

Hanka ďakujem veľmi pekne za milé slová. Teším sa keď sa opäť stretneme a zaspievame si. Pozdravujem <3 :)