Dáša L.

Dáša L.

Odpovedá do 11 hodín, na 80% správ
80% 11 hod
Prijíma študentov

Dáša L.

Prijíma študentov

Zbav sa strachu z komunikácie v cudzom jazyku

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Som skúsená lektorka anglického jazyka. Angličtinu som študovala v Austrálii, prax som nadobudla v jazykových školách na Slovensku a tiež v Sydney. Vyučujem vo vlastnej jazykovej triede v Bánovciach, teda žiadne doučovanie doma v obývačke. Som SZČO - mám živnosť. Hodiny sú individuálne. Ponúkam aj Skype výučbu, čo je veľmi rozšírená metóda. Mám referencie a množstvo spokojných študentov.
Teším sa na spoluprácu





Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (10)

+ Pridať referenciu
Sylvia G.

Sylvia G.

Neoverená referencia

Veľmi príjemná, profesionálna, milá lektorka. Zrozumiteľne a jednoducho vysvetlí gramatiku, ktorú potom precvičujeme priamo pri konverzácii a v mnohých cvičeniach, ktoré mi posiela priamo na mail. Hodiny sú oddychové, uvoľnené a veselé. Vrelo odporúčam každému.

Timea L.

Timea L.

Neoverená referencia

Veľmi príjemná, sympatická a vzdelaná lektorka. Hodiny sú zábavné, odchádzam vždy s veľkým elánom pokračovať v učení. Veľmi príjemný prístup a hlavne veľa úloh čo mne vyhovuje a núti učiť sa aj doma. Ďakujem Dáška

Timea L.

Timea L.

Neoverená referencia

Nikdy by som neverila aké môžu byť hodiny na skype efektívne. Veľmi profesionálny prístup, uvoľnené vtipné hodiny. Dcérka sa učí s p. Dáškou už dlhšie a my sme sa s manželom pridali. Vrelo odporúčam

Terezka B.

Terezka B.

Neoverená referencia

Oveľa viac ma bavia kurzy s Dáškou ako naša školská angličtina. Chodíme k nej skoro cela trieda. Ďakujem

Roman K.

Roman K.

Neoverená referencia

Chodím na nemčinu aj na angličtinu. Skvelý a hlavne profesionálny prístup. Žiadne bifľovanie, uvoľnene hodiny a milá lektorka :)