Tomáš G. Overená identita

Tomáš G.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Overená identita
Prijíma študentov

Tomáš G.

Prijíma študentov

Príprava na prijímačky a monitor

  • 5/5 (hodnotilo 58 študentov)
  • 427 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Ahojte, moje meno je Tomáš. Navštevoval som gymnázium pre mimoriadne nadané deti a študoval som psychológiu na Univerzite Komenského v Bratislave 📖. Učenie je niečo čo ma napĺňa, preto sa aj teším z každého úspechu svojich študentov 👨🏻‍🎓👩🏻‍🎓.

Svoje znalosti zo psychológie uplatňujem pri výučbe študentov. Ku každému študentovi sa snažím nájsť správnu cestu, ktorou učivu čo najľahšie porozumejú. Pozorujem kognitívne procesy u študentov, aby som vedel čo najlepšie pochopiť ich zmýšľaniu 🧠. Uvedomujem si, že každý prijíma nové informácie iným spôsobom, preto aj dbám na individuálne potreby jednotlivca 💭.

MOJE SKÚSENOSTI
👉🏻 učenie na základnej súkromnej škole Edulienka
👉🏻 viac ako 4500 odučených hodín
👉🏻 600 spokojných žiakov a žiačok
👉🏻 zakladateľ a lektor v JEDU
👉🏻 7-ročná prax doučovania
👉🏻 učenie aj Hejneho metódou
👉🏻 skúsenosti s výučbou žiakov s poruchami učenia
👉🏻 hravá metóda vyučovania matematiky
👉🏻 prax na matematickej súkromnej škole zameranej na prípravu na prijímacie pohovory a monitor
👉🏻 pôsobenie v neziskových organizáciách P-mat a Trojsten, ktoré sa venujú výučbe a vzdelávaniu najlepších študentov zo Slovenska

Hodiny vediem zábavným a náučným spôsobom, aby študent odbúral odpor ku danému predmetu a našiel 🔎 v ňom krásu .

Prvá hodina je spoznávacia 👋🏻, kde sa snažím priblížiť študentom a vytvoriť im priateľské prostredie. Tiež si prejdeme spoločne test 📃, aby som vedel aké má znalosti v danom odbore, kde má medzery a hlavne ako rozmýšľa pri riešení úloh. Následne vďaka týmto poznatkom nastavujem ďalšie hodiny.

Z matematiky pripravujem študentov na prijímacie pohovory, monitor, maturitu, SCIO testy, TSP, olympiádu, či len vysvetlenie učiva ➕. Okrem toho učím fyziku 🧪, slovenčinu 📕 na úrovni ZŠ a geografiu 🌎 aj na úrovni SŠ. So psychológiou rád pomôžem aj na úrovni VŠ. Tiež trénujem šach a logické myslenie ♟️.

Poslednú hodinu pred skúškou nepreberám so študentom nič z danej témy, zameriavame sa len na psychickú prípravu 🧘🏻. Vysvetľujem ako funguje stres, spravíme si pár cvičení na odbúranie stresu a učíme sa, ako si dobre rozložiť čas či ako sa dostatočne koncentrovať počas celej skúšky 🎯.

Veľmi rád si pýtam od študentov spätnú väzbu. Rovnako aj ja pravidelne informujem rodičov/študentov o pokroku 📞.

Ponúkam kompletnú prípravu na monitor zo slovenčiny a matematiky, pričom je možnosť využiť moje materiály a testy 📝.

Učím aj dvojice, trojice alebo aj skupiny študentov 👥. Používam materiály na tímové aktivity 🎲. Pri výučbe viacerých študentov je cena nižšia.

Poskytujem veľa vlastných materiálov a testov, ktoré som vytvoril na pretestovanie vedomostí 🗂️. Z každej hodiny robím študentom poznámky, ku ktorým sa vedia dostať aj hocikedy v budúcnosti 🕒. Celý dokument s poznámkami je spísaný podľa dátumu hodín, vďaka čomu si vedia študenti nájsť čo sme ktorú hodinu preberali 🗓️.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (56)

+ Pridať referenciu
Andrea G.

Andrea G.

78 odučených lekcií

Tomáša ako doučovateľa matematiky a fyziky hodnotím veľmi pozitívne. Pripravuje moje deti na prijímacie skúšky na gymnáziá, olympiády a písomky. Má vynikajúce znalosti učiva, ktoré vysvetľuje mojim deťom zrozumiteľne a zaujímavo. Jeho prístup je priateľský a trpezlivý. Ja a moje deti sme veľmi spokojní.

Monika G.

Monika G.

36 odučených lekcií

Tomáš je vynikajúci, spoľahlivý, trpezlivý a veľmi ochotný človek. Môj syn sa na jeho doučovanie vždy veľmi teší. Zlepšil sa v matematike a v doučovaní stále pokračujeme.

Nella S.

Nella S.

34 odučených lekcií

Tomáša môžem len odporučiť !! Prístup veľmi milý, priateľský, učivo perfektne vysvetlené k pochopeniu, trpezlivý a spoľahlivý. Pripravoval moju dcéru k monitoru a na prijímačky. Tiež veľmi spokojná. Ďakujem za ochotu a pomoc.

Anna Š.

Anna Š.

28 odučených lekcií

My sme s pánom Tomášom veľmi spokojní.... Môj syn sa zlepšil o 100% vďaka jednoduchému vysvetleniu... podotýkam, boli presne identifikované a vychytané synove medzery.... Za nás 100% profesionalita.. Odporúčame

Darina T.

Darina T.

22 odučených lekcií

Tomáša móžem veľmi doporučiť. Hlavne v týchto časoch keď deťom chýba vysvetlenie učiva. Dcéra má hodiny cez internet a je to úplne super. Nie je žiaden problém. Napreduje v matematike a tiež sa pripravuje na 8 roč. gymnázium. Sme radi že sme ho našli. :-)

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Tomáš G.

Matematika 8. ročník

Dobrý deň ,prosím Vás vedel by mi niekto napísať jednoduchý obvod a obsah kosoštvorca , kosodlžníka ,trojuholníka , pravouhlého trojuholníka . Budem rada ,keď mi niekto pomôže . Ďakujem