Klaudia V.

Klaudia V.

Odpovedá do 1 hodiny, na 90% správ
90% 1 hod
Prijíma študentov

Klaudia V.

Prijíma študentov

Spievať môžeš aj ty! ;)

  • Doučuje aj online
  • Od  24 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 24 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Dobrý deň, volám sa Klaudia a som aktívna speváčka a učiteľka spevu. Momentálne pôsobím v Prahe a občas sa vyskytujem aj v Košiciach. Vyučujem vo svojich priestoroch, alebo online. Študovala som na Konzervatoři Jaroslava Ježka v Prahe, odbory muzikál a populárny spev. Ukončila som magisterské štúdium v odbore pedagogika a učiteľstvo hudobného umenia. Okrem štúdia na SŠ a VŠ som absolvovala niekoľko zaujimavých kurzov od zahraničných učiteľov. Cieľom mojich hodín je, aby ste si postupne osvojili zásady prirodzenej tvorby hlasu, zdravej práce s hlasovým aparátom, a aby ste získali adekvátnu estetickú predstavu o tónoch. Intonácia ? Rytmus? Dychová opora? Rezonančné priestory? To a veľa ďalšieho môže pri správnej práci prispieť ku celkovej kultivácii vášho hlasového prejavu. Ďalšie informácie o mne môžete nájsť pod menom Klaudia Vens.
2500+ odučených hodín
10 000+ odspievaných hodín

Hodiny si nie je možné rezervovať bez predchodzej komunikácie a konzultácie.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

24 € / 60 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Juraj B.

Juraj B.

Neoverená referencia

Klaudiu odporúčam všetkým, ktorí si uvedomujú, že naučiť sa spievať je skôr beh na dlhú trať a nie otázka pár týždňov. Na našich hodinách venujeme dosť času základom a správnej technike a často ideme štýlom 2 kroky vpred a jeden vzad:) Ale to je normálne, keď sa človek učí novú zručnosť - nijak mimoriadne ma to nevyrušuje. Hodiny sú dynamické a 60 minút zbehne veľmi rýchlo. Klaudia má veľmi pozitívny prístup a často sa jej darí vysvetliť veci ohľadom techniky spevu, ktoré sa hlavne začiatočníkom ťažko vysvetľujú - ale uľahčujú hľadanie tej správnej cesty. Teším sa na ďalšie hodiny:)

Odpoveď doučovatela:

Juraj, ďakujem za odporúčanie a spätnú väzbu. Mám radosť, že vnímate všetky detaily a aktívně o nich premýšľate. :) Budem sa těšiť na ďalšie hodiny. :)

Nikola I.

Nikola I.

Neoverená referencia

Klaudiu môžem len odporučiť. Jej prístup je veľmi profesionálny, ale zároveň aj ľudský. Z každej hodiny odchádzam nabudená a plná nových informácii. Vie veľmi dobre namotivovať a nasmerovať ma tou správnou cestou. To súvisí aj s výberom skladieb, ktoré vždy vyberá veľmi obozretne s prihliadnutím na moje potreby a možnosti, no zároveň sú to piesne, v ktorých môžem ukázať zo seba to najlepšie. Stretávame sa iba necelý rok, no progres je neuveriteľný. Ak si chcete splniť sen o spievaní, našli ste toho správneho človeka.

Odpoveď doučovatela:

Niky, ďakujem Vám veľmi pekne za spätnú väzbu, a to za Vašu poctivú prípravu na hodiny. Tvrdá práca vždy prinesie výsledky. Z vašeho progresu mám obrovskú radosť. <3 Len tak ďalej! :)

Jakub V.

Jakub V.

Neoverená referencia

Top, top, top. Skvelá učiteľka, vynikajúca speváčka, úžasný človek. Neexistuje nič čo by nedokázala vysvetliť, ukázať, objasniť. Klaudia má schopnosť motivovať na podanie maximálneho výkonu, no pozor, flákačstvo patrične potrestá. Hodiny s Klaudiou vnímam za maximálne využitý čas a ak sa chcete stať hviezdou, ste na správnej adrese.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem krásne za spätnú väzbu Jakub, teším sa z vašich úspechov. :)

Julka L.

Julka L.

Neoverená referencia

Som veľmi šťastná, že som na doučma našla práve takúto skvelú doučovateľku. Je mladá a plná energie. Jej hodiny sú využité na 100 %. Naozaj vie rôznymi spôsobmi človeka namotivovať, rozširovať jeho komfortné zóny a svojím prístupom posúvať človeka vpred. Každý mi vraví, že som urobila fakt počuteľný pokrok. Prišla som tam bez akejkoľvek predošlej skúsenosti s učením sa spevu. Začali sme od nuly a ďalšie hodiny sú prispôsobené mojim potrebám. Dohadovanie termínov a komunikácia sú bezproblémové. Teším sa z doterajších výsledkov a zároveň na to, čo sa ešte naučím. Určite odporúčam.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem veľmi pekne Julka. 🙏🏻Teším sa z vašich pokrokov a želám vám aby sa vám darilo v tom čo vás baví. ❤️

Maria B.

Maria B.

Neoverená referencia

Klaudia je veľmi milá. Má profesionálny prístup, ale zároveň sa pri nej človek cíti uvoľnene. Priebeh výučby prispôsobuje konkrétnym požiadavkám a schopnostiam žiaka. Ponúka teoretické a praktické znalosti v speve a hudobnom umení všeobecne. Veľmi rýchlo a precízne odpovedá na správy, či maily a vie efektívne využiť čas na hodine do poslednej minúty. Veľmi pozitívne hodnotím aj jej prípravenosť na každej hodine, ako aj schopnosť improvizácie, keď je potrebná. Klaudia vie skvele človeka motivovať a správnymi krokmi viesť k dosiahnutiu cieľu. Už po troch hodinách spevu som začala na sebe vnímať pokroky. Ďakujem Vám Klaudia! A vrelo všetkým odporúčam…budete spokojní.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem vám Mária za tieto veľmi milé slová. :) Teší ma, že sa posúvate a hodiny vám pomáhajú. :) Ďakujem a prajem vám veľa úspechov! :)

Fotky a certifikáty