Eva Č.

PhDr. Eva Č.

Odpovedá do 2 hodín, na 100% správ
100% 2 hod
Prijíma študentov

Eva Č.

Prijíma študentov

Doučovanie a kurzy online

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

15 rokov skúseností s jazykovými kurzami a doučkami, s doučovaním matematiky od základnej až po vysokú školu, prípravou na rôzne skúšky, prijímačky, maturity, monitor, štátnice, domáce i zahraničné jazykové certifikáty. Túto prácu vykonávam profesionálne, zodpovedne a hlavne s radosťou. Myslím si, že len taká práca, ktorú človek robí rád a so srdcom, má zmysel. Mám množstvo úspešných absolventov, ktorí sú dôkazom mojej práce! Príďte sa presvedčiť! Doučovanie ONLINE!

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (12)

+ Pridať referenciu
Alena H.

Alena H.

Neoverená referencia

Sme maximálne spokojní. Máme za sebou prvé hodiny, ale dcére to pomáha a vidno už aj výsledky, chodí k Ing. Frisovi.

Katka R.

Katka R.

Neoverená referencia

Veľmi príjemná skúsenosť, nakoľko som nikdy nebola zdatný matematický typ a hrozilo mi viac než často prepadnutie z matematiky s pomocou Evky sa podarili divy! :D každopádne ďakujem za trpezlivosť a zhovievavosť :) rozhodne odporúčam ak máte v matematike nejaké medzery neváhajte sa obrátiť na túto milú osôbku :)

Beata L.

Beata L.

Neoverená referencia

Tiez som bola velmi spokojna s hodinami doucovania taktiez s pristupom p.Capkovicovej.Hodiny boli na velmi vysokej urovni a ocenujem hlavne pristup a trpezlivost.Moj syn tiez chodil na doucovanie z anglictiny a bol velmi spokojny.Odporucam

Tatiana K.

Tatiana K.

Neoverená referencia

Evka je človek s vynikajúcim prístupom, schopnosťami a trpezlivosťou. Počas niekoľkoročných návštev som úspešne absolvovala VŠ Matematiku 1 a 2, pričom je problém nájsť človeka, ktorý ju nielen ovláda, ale hlavne vie vysvetliť postupom, ktorému študent bez problémov porozumie a vie ho následne aplikovať. Odporúčam všetkými desiatimi, keby som sa mala znovu rozhodnúť, bez váhania si výučbu s ňou zopakujem.:-)

Dáška N.

Dáška N.

Neoverená referencia

Človek s veľkým Č. Ľudský prístup, božská trpezlivosť, vždy si nájde cestu k svojmu klientovi.Som rada, že som ju mohla spoznať, veľmi mi pomohla.Odporúčam všetkým. Takých učiteľov by naše školstvo potrebovalo. Klobúk dolu.