Jana S.

Jana S.

Odpovedá do 23 hodín, na 70% správ
70% 23 hod

Jana S.

Doučovanie angličtiny za výbornú cenu

Cena Od 7 €/hod
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Mám deväťročnú skúsenosť s učením anglického jazyka na druhom stupni základnej školy. Popri tom som doučovala aj stredoškolákov a pomáhala im pri príprave na maturitu.
Doučovanie prispôsobím potrebám doučovaného. Som časovo flexibilná, trpezlivá a rada pracujem s deťmi a mladými ľuďmi.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

7 € / 55 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Martina P.

Martina P.

Neoverená referencia

Lekcie angličtiny s Jankou vrelo odporúčam! Je veľmi milá, priateľská a vždy pozitívne naladená. Veľmi oceňujem jej časovú flexibilitu a prípravu na každú hodinu. Naše lekcie prebiehajú cez Skype a sú hlavne o konverzácií, ktoré vždy prispôsobí mojim potrebám.

Martin S.

Martin S.

Neoverená referencia

Pani Janka doučuje moju 10 ročnú dcéru druhý rok a musím naozaj povedať,že mojej dcére,ktorá naozaj talent na jazyky nemala sa začalo oveľa viac dariť v Angličtine a to nie len na hodinách s pani Jankou ale hlavne v škole kde má čisté jednotky . Takže určite vrelo odporúčam túto milú,ústretovú pani učiteľku,ktorá Vás posunie ďalej v tomto jazyku a navyše za priaznivé ceny z pohodlia domova..

Andrea Z.

Andrea Z.

Neoverená referencia

Milá, trpezlivá, flexibilná učiteľka, zmysluplné hodiny za výbornú cenu. Som spokojná a hodlám pokračovať. Ďakujem.

Deleted-370e5e D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

S doučovaním s Jankou som veľmi spokojná. Vždy sa mi dokáže časovo prispôsobiť a aj keď nestíham na našu hodinu cez skype, nikdy nemá problém začať o trochu neskôr. Janka mi pomáha pripravovať sa na maturitu a témy, ktoré preberáme z učebnice Yes, ovláda komunikačne na jednotku. Hodinu máme vždy rozdelenú na komunikačnú a gramatickú časť. Z hodín si toho veľa odnesiem. Taktiež to má veľkú výhodu, že Janka poskytuje hodiny aj cez skype, ktoré sú z pohodlia domova a netreba nikam dochádzať. Za jednu hodinu zaplatím 6 € čo je veľmi výhodné, pretože ostatní doučovatelia si pýtajú väčšinou 10€/hod a vyššie. Hodiny s Jankou ma bavia a častokrát sa aj zasmejeme, čo je podľa dôležité, aby sa človek aj uvoľnil a nebol v strese. Janka sa na hodiny pripravuje a vždy ma pre mňa pripravenú dopredu vypracované otázky a ak sa dohodneme na gramatike, tak aj gramatické cvičenia. Ak teda môžem povedať za seba, určite odporúčam práve túto lektorku :)

Miloš Š.

Miloš Š.

Neoverená referencia

Janka ma doučuje už takmer jeden rok. Neuveriteľne ma to posúva v profesijnom, ale aj súkromnom živote. Pomáha mi v úsilí neustále sa zlepšovať a nepoľaviť v tempe učenia. Na začiatku sme si dohodli aké mám predstavy, čo potrebujem a toho sa držíme. Jej prístup je vynikajúci a často sa zasmejeme. Vždy je ochotná časovo sa prispôsobiť, keďže som veľmi pracovne vyťažený a to si veľmi cením. Lekcie máme rozdelené na gramatickú a konverzačnú časť, čo mi tiež vyhovuje. S doučovaním u Janky som nadmieru spokojný.