Radoslav B.

Radoslav B.

Odpovedá do 16 hodín, na 70% správ
70% 16 hod
Prijíma študentov

Radoslav B.

Prijíma študentov

Doučovanie elektrotechniky, informatiky, MS Office, programovací jazyk C a Arduino

  • 5/5 (hodnotil 1 študent)
Cena Od 12 €/hod
Preferované časy: poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Ahoj, som učiteľ, 15 rokov som učil na Fakulte elektrotechniky a informatiky na Technickej univerzite v Košiciach predmety Základy elektrotechnického inžinierstva, Elektrotechnika, Elektrotechnické praktikum, Windows server 2008,2012, Mikroprocesorová technika a CAM systémy. Doučujem elektrotechniku, informatiku, MS Office, programovanie v C (robot Karol) a programovanie Arduino pre stredné aj vysoké školy. Cez víkendy som v Spišskej Novej Vsi, takže môžem doučovať i v okolí.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

12 € / 55 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Pavol V.

Pavol V.

Neoverená referencia

Konzultacie pana Radoslava hodnotim velmi pozitivne. Ochota nastudovat extra data a informacie, ktore pomohli vyriesit problem velmi ocenujem. Taktiez je tam z mojej strany velka spokojnost s extra zadaniami a efektivitou, pricom ocenujem pristup k praci , co odzrkadluje jeho profesionalitu. Mozem len odporucit. Dakujem za pomoc.

Katarina F.

Katarina F.

Neoverená referencia

S konzultáciami som bola veľmi spokojná, p. Radoslav zanalyzoval môj rozpracovaný projekt v Arduine a rýchlo identifikoval chybu, ktorú som tam mala a strašne som nevedela prísť na to, prečo to nefunguje, aj mi vysvetlil hlbšiu podstatu a fungovanie kódu. Určite hodnotím pozitívne aj jeho aktívnu komunikáciu, profesionálny a ochotný prístup. Môžem ho len odporučiť.

Petra S.

Petra S.

Neoverená referencia

Odporúčam, veľmi mi pomohol s tabuľkou. Ďakujem veľmi pekne 😊

Tomas H.

Tomas H.

Neoverená referencia

Doucovanie od pana Radoslava môžem len odporučiť, pripravovala má na zápočet a vďaka nemu som vo velmi krátkom čase pochopil problematiku a učivo si osvojil. O tom svedčí aj zapocet napísaný na 85%. Má milý a pozitívny prístup. Určite ho budem kontaktovať pri probléme s elektrotechnikou aj v budúcnosti.

Alexandra Ď.

Alexandra Ď.

Neoverená referencia

Pána Radoslava hodnotím veľmi pozitívne.Čo synovi nebolo jasné,mu je jasnejšie a sám mi povedal,že je vidno,že sa vyzná a vie to. Keď doučovanie,tak vrelo ordporúčam a veľmi pekne ďakujem. :-)

Zodpovedané otázky (3)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Radoslav B.

Elektrotechnika

Vysvetlil by mi niekto prosím, prečo sa Rab počíta takto? Myslím tým, že prečo R1+R3 a nie R3+R4? Ďakujem.

Radoslav B.

Trendová spojnica

Prosím vás nevie niekto ako môžem predĺžiť trendovú spojnicu v exceli. Potrebujem zistiť priesečník s osou x v zápornej časti grafu, ale trendová spojnica je príliš krátka. Ďakujem

Radoslav B.

ako vytvorim obsah diplomovky vo worde?

Viete mi poradit ako vygenerujem obsah prace vo worde?