Samuel B.

Samuel B.

Odpovedá do 17 hodín, na 50% správ
50% 17 hod

Samuel B.

C C# C++ Java

  • Doučuje aj online
  • Od  12 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 12 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

C - C++, C# a JAVA doučovanie ľudsky a zrozumiteľne.

dátové štruktúry, Multithreading, vlákna, procesy, mutexy, semafory, share memory, IPC, pipeline, sockety UDP / TCP, GUI, premenné, polia, cykly, podmienky, funkcie, lambdy, triedy, dedičnosť, polymorfizmus, interface, praca na vlastnom projekte a pod..

Pracujem ako programátor vyše 5 rokov a rád ti pomôžem.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

12 € / 55 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Martina T.

Martina T.

Neoverená referencia

Samuel ma doucuje už od minulého roka, vysvetľuje veľmi jednoducho a zrozumiteľne, naozaj ľudskou rečou :) aj keď častokrát sa ho pýtam veci ktoré mi už vysvetlil, bez problémov zopakuje. Vrelo odporúčam :)

Viktoriia F.

Viktoriia F.

Neoverená referencia

S doučovaním som spokojna, flexibilný čas, rýchle a dostupné vysvetlenie. Ked nastavala situacia, že nechapala som, tak Samuel vysvetloval ešte raz a niekedy aj dvakrat v klude a ziadné problemy neboli. Terminy sa splnili a dopadlo všetko dobre, preto vrelo odporučam. Hodnotim 10/10

Filip K.

Filip K.

Neoverená referencia

Spoluprácu hodnotím veľkým plus a na úrovni. Komunikácia prebehla rýchlo, stanovené termíny boli splnené, prijateľná cena a kvalitne odvedená práca sú benefity, ktoré je možné pri Samuelovi získať. Odporúčam vyskúšať. Za mňa veľká spokojnosť.

Sára V.

Sára V.

Neoverená referencia

Doučovanie bez akejkoľvek chyby. Na termíne sme sa dohodli rýchlo, vysvetlené som pochopila rýchlo. Samuel vysvetľuje veci v "ľudskej reči", čo mne osobne vyhovuje asi najviac. Pochopila som všetko, čo som potrebovala a nič som už ďalej sama študovať nemusela. Pomerom ceny a kvality tiež veľmi na úrovni, takže za mňa skvelé a odporúčam. :)

Mário B.

Mário B.

Neoverená referencia

Doučovanie bez problémov, rýchle jednanie a flexibilný čas za super cenu, určite odporúčam. Ak máte nejaké nejasnosti v programovaní, alebo chcete začať úplne od základov tak sa na to perfektne hodí, dokáže látku vysvetliť a prispôsobiť tempo učenia.Za mňa veľké plus.

Zodpovedané otázky (7)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Samuel B.

C programovanie

Dobrý deň, vedel by mi niekto vysvetliť, ako vytvoriť header vo Visual Studios?

Samuel B.

Programovanie v jazyku C - nájdenie najväčšieho spoločného deliteľa - euklidov algoritmus

Ahojte, pomohli by ste mi niekto so zadaním. V jazyku C potrebujem napísať program, ktorý nájde najväčšieho spoločného deliteľa 2 celých čísel na základe Euklidovho algoritmu. Potrebujem to ale ešte dnes. Vopred VĎAKA.

Samuel B.

Python úloha

Dobrý deň prajem prosím nevedel by mi niekto pomôcť s 1 vecou z Pythonu robím jednoduchú hru. A len jedná vec mi tam už chýba a nefunguje mi a neviem ako na to?

Samuel B.

Python

Ahojte, Mám tu vytvorený jeden program, ktorý predstavuje súčet prvých i členov nejakej postupnosti ako je napr. 1,3,7,15,31. Chcela by som sa len opýtať v mojom lode mám y=y+a to mi výpiše 1 potom to ide to a=a*r kde sa mi to vynásobí dvomi a znova to ide do y kde nechápem prečo mi vznikne 3 keď y…

Samuel B.

Domáca úloha

Prosíím vedel by niekto túto úlohu vyriešiť? Ďakujem za pomoc.