Alexandra B.

Alexandra B.

Odpovedá do 10 hodín, na 100% správ
100% 10 hod
Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Alexandra B.

Prijíma študentov
Skúšobná lekcia zadarmo

Entdecke die Welt auf Deutsch!

  • 1 odučená lekcia
  • Doučuje aj online
  • Od  30 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 30 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Halli-hallo,

Chcete objaviť krásu nemeckého jazyka? Ponúkam vám nielen doučovanie, ale skutočnú cestu do sveta nemeckej kultúry a komunikácie. S certifikátom na úrovni C2, magisterským titulom v oblasti Nemeckého jazyka a kultúry v odbornej komunikácii a študijným pobytom na Univerzite Paris Lodron Universität v Salzburgu som pripravená zdieľať s vami moje bohaté skúsenosti.

Od roku 2020 bývam a pracujem v Salzburgu, v ktorom som zakotvila po úspešnom absolvovaní Erasmus pobytu. Môj prístup k učeniu nemeckého jazyka je aj vďaka tejto skúsenosti živý a autentický, pretože som sa ho učila priamo od rodilých hovoriacich a nie iba mechanickým memorovaním z učebníc.

Momentálne pracujem v jednom renomovanom výskumnom stredisku v oblasti kognitívnej lingvistiky v Hornom Rakúsku, kde sa venujeme primárne morfológii a rečovému vyvinu u deti vo veku dvoch a troch rokov.

Ak máte záujem o individuálne alebo aj skupinové doučovanie s dôrazom na komunikáciu, trénovanie výslovnosti a porozumenia, neváhajte ma kontaktovať. S radosťou vám pomôžem dosiahnuť vaše vytúžené jazykové ciele.

Prosím, neváhajte ma kontaktovať buď priamo cez doucma alebo na telefónnom čísle, ktoré vám rada prezradím v správe.

Teším sa na spoluprácu s vami!

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

Počas skúšobnej lekcie sa môžme porozprávať o spôsobe vedenia hodín, požiadavkách z vašej a mojej strany, ako aj venovaniu sa vyplneniu niekoľkých cvičení, na zistenie vašej aktuálnej úrovne.

Zadarmo / 30 min
Štandardná lekcia

30 € / 60 min

Referencie (7)

+ Pridať referenciu
Liliana H.

Liliana H.

Neoverená referencia

Na hodiny so Saškou som sa zakaždým veľmi tešila. Nikdy ma neprestávalo prekvapovať koľko toho z nemčiny vie a aká bola ochotná mi pomôcť. Skvele ma pripravila na certifikát Goethe C1, môžem len odporúčať! :)

Odpoveď doučovatela:

Aj ja ďakujem tebe Lili, že som ťa mohla vôbec sprevádzať na tvojej ceste k získaniu certifikátu. Poprosím viac takýchto usilovných študentov. ❤️

Agata Z.

Agata Z.

Neoverená referencia

Hodiny so Saškou sú veľmi zábavné a veľa sa na nich naučím. Má krásnu nemčinu a veľmi ma to s ňou baví Odporúčam :)

Mon H.

Mon H.

Neoverená referencia

Alexandra naozaj nemecky jazyk ovlada. Je stale na hodiny pripravena, trpezliva a stale ochotna opakovane vysvetlit aj pomoct. Som maximalne spokojna, že som si za doučujúcu vybrala Alexandru a kazdemu ju len mozem odporucat. Len jedno velke dakujem 👍

Marína Ť.

Marína Ť.

Neoverená referencia

Hodiny sú interaktívne a štrukturované. Po niekoľkých hodinách cítim, že som sa o mnoho zlepšila. Každú hodinu mám zapísaných x veľa nových slov, ktoré mi pomáhajú rozprávať pestrejšie. Niektoré veci mi väčšinou trvá dlho porozumieť ale vďaka Saškiným znalostiam nemčiny, to už netrvá tak dlho. S hodinami som spokojná a určite odporúčam:)

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem ti velmi pekne Marina. ❤️

Libuša K.

Libuša K.

Neoverená referencia

Je to typ človela, ktorý má pre jazyk obrovskú zanietenosť a vášen. Potom je radosť niečo s takým človekom robiť. Ja ako technicky zameraná, som mala vždy problém s cudzím jazykom, tak isto mám problém logopedický, vždy trvá na tom, aby som to dobre povedala a všetky problemové veci mi zopakuje a tiež napíše, aby som sa mohla k tomu vrátiť. Ideme takým tempom, aký mne vyhovuje. Keď má človek už zamestnanie, zodpovednosť, domacnosť..... :) potrebujem dlhšie nové veci absorbovať. Asi ju učím aj ja ku väčšej trpezlivosti.(smiech). Používa novodobé metódy, ale appeluje aj na presnosť, ktorú ja veľmi oceňujem. Určite odporúčam.

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem Libus mnohokrát.❤️

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Alexandra B.

Halloween

8-10 viet o Halloweene po nemeckí(Čo robíme na Halloween? Kedy jeho oslavujeme?)