Petra H.

Petra H.

Petra H.

Anglický jazyk, konverzácie - skúsenosti vďaka štúdiu a práci v zahraničí

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Som študentkou Technickej univerzity v Košiciach, mám 23 rokov a popri štúdiu sa už niekoľko rokov intenzívne venujem anglickému jazyku. S angličtinou som začala na základnej škole, po ukončení strednej školy som prvýkrát navštívila počas letných prázdnin Spojené štáty. Cestujem často a do rôznych krajín, anglický jazyk precvičujem neustále.
Už tretí rok trávim leto v Amerike, počas školského roka navštevujem Veľkú Britániu. Zúčastnila som sa aj programu Erasmus+, vďaka ktorému som počas dvoch semestrov študovala v španielskej Seville a rakúskom Grazi, štúdium prebiehalo tiež v anglickom jazyku.
Zameriavam sa predovšetkým na konverzácie, keďže z vlastnej skúsenosti viem, že sa komunikácii na školách nevenuje dostatočná pozornosť. Tiež sa zaoberám čítaním s porozumením, slovnou zásobou, ale aj školským učivom, nemám problém ani s prekladaním.
Deti a dospelých doučujem už štvrtý rok, bez nijakých sťažností. Čo sa týka požiadaviek, snažím sa byť flexibilná a ústretová.
Čas strávený v zahraničí mi pomohol zdokonaliť sa predovšetkým v konverzácii, nemám problém viesť hodiny zamerané práve na zlepšenie vašej komunikácie, ktorá je veľmi dôležitá najmä pri vycestovaní do zahraničia.
Posledné tri roky sa venujem aj doučovaniu cez internet.
Hodiny vediem v príjemnej atmosfére v pohodlí môjho/vášho domova, alebo na inom, vami určenom mieste.

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať na
petra.2hyblerova (zavináč) gmail.com :)

Teším sa na naše spoločné hodiny a vaše zlepšovanie v anglickom jazyku! :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Lenka M.

Lenka M.

Neoverená referencia

Veľmi milá, usmiata, vždy dobre naladená... flexibilná, ústretová...hodiny bez stresu osobne aj z pohodlia domova...zaznamenáva si v čom mám nedostatky a potom k tomu prispôsobí ďalšiu hodinu...po cca 5 m mám oveľa väčšiu slovnú zásobu, v časoch mám oveľa jasnejšie a podstatne viac rozumiem...môžem len odporučiť....keby všetky učiteľky boli ako ona....😉

Lenka M.

Lenka M.

Neoverená referencia

Určite odporúčam. Mala som hodiny aj osobne, momentálne cez skype a som max. spokojná . Flexibilná, usmievavá a prijemná vyučujúca. Vždy pripravené podklady na hodinu.

Pavol P.

Pavol P.

Neoverená referencia

Výborná učiteľka, učivo vysvetľuje zrozumiteľné aj na viac krát ak je to potrebne. Ma bohaté skúsenosti zo zahraničia čo je veľké plus taktiež doučuje aj cez skype. Je ústretová ale zato vie byť aj prísna !! Vrelo odporúčam :)

Adriana L.

Adriana L.

Neoverená referencia

Milá, ústretová, pohotová, vždy usmievavá. Som veľmi spokojná s prístupom k učeniu. Príjemná a rozmanitá konverzácia so zrozumiteľným prízvukom zo zahraničia. Odporúčam

Fotky a certifikáty