Peter A.

Peter A.

Odpovedá do 8 hodín, na 100% správ
100% 8 hod

Peter A.

Ucit sa ako zvedave babatko

Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Doučuje predmety:
Popis Referencie

Popis

Nikdy ma nebavilo ucit sa jazyky podla knih. Ked som sa ucil tymto sposobom, sedel som v triede a pocuval o temach, ktore ma velmi nezaujimali. Pritom, ked si uvedomim, ako som sa ucil slovensky jazyk, bolo to uplne inak. Ukazal som ako babatko prstom na predmet a mamina mi povedala, co to je. A bolo to tam. Najdolezitejsie na tom procese bolo, ze ja som chcel vediet, ako sa to povie. Zaujimalo ma to. Preto aj sposob, akym ucim anglictinu, je podobny. Prvu hodinu si s clovekom sadnem a porozpravame sa o vsetkom, co ho bavi. A potom na zaklade toho vytvorim svet jeho zaujmov, akurat v anglictine. Rozpravame sa, citame clanky, knihy, pocuvame hudbu, pozerame videa na youtube, serialy alebo filmy, ktore ho zaujimaju. A na nich si postupne prechadzame gramatiku a staviame slovnu zasobu. Verim, ze takto sa clovek nauci ovela rychlejsie pouzivat jazyk a rozpravat v nom. Ak by Vas takyto pristup zaujal, ucim medzi Bratislavou a Sencom. Peto

Referencie (4)

+ Pridať referenciu
Jana K.

Jana K.

Neoverená referencia

Prvykrat v zivote sa tesim na hodiny anglictiny, presne takto som si ucenie vzdy predstavovala, hrou...Peto mi vytvoril svet anglictiny na mieru a neustale ho prisposobuje mojim potrebam. Kazda hodina je nielen zabavou, ale aj zdrojom poznania, vzdy objavim nieco nove...A moj obrovsky blok z rozpravania sa pomaly rozpusta, citim sa omnoho komfortnejsie a uz tolko neriesim, kto si co pomysli o mojej anglictine :) Maximalne odporucam :)

Miro S.

Miro S.

Neoverená referencia

Tento chalan je šaman. Hneď na prvom stretnutí mi odstránil viac ako 20 ročný blok, ktorý som mal pri komunikácií v anglickom jazyku. Určite odporúčam.

Jana B.

Jana B.

Neoverená referencia

Peter je skvelý učiteľ. Oceňujem jeho profesionálny a zároveň priateľský prístup. Presne vie, kde má človek nedostatky a podľa toho aj prispôsobuje hodiny. Hodiny sú dynamické a hlavne zaujímavé. Peter sa na ne precízne pripravuje a prispôsobuje ich priamo na mieru študentom. Som spokojná a vrele odporúčam.

Ivana A.

Ivana A.

Neoverená referencia

Trpezlivý, motivujúci, dôsledne si pripravuje na každú hodinu anglického jazyka, tak aby študenta bavila. Zohľadňuje individuálne záujmy študentov a aplikuje ich do procesu výučby. Hodiny angličtiny sú interaktívne, počas nich sa snaží rozvíjať všetky zručnosti cudzieho jazyka súčasne resp. ich prispôsobuje potrebám svojich študentov. Vynikajúci učiteľ.