Patrícia H. Overená identita

Mgr. Patrícia H.

Odpovedá do 8 hodín, na 10% správ
10% 8 hod
Overená identita
Prijíma študentov

Patrícia H.

Prijíma študentov

Doučovanie angličtiny a slovenčiny ONLINE/ Slovak for foreigners ONLINE/

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Ahoj, ak si sa dostal až sem, asi vážne hľadáš doučko! V tom prípade mi dovol, aby som sa Ti predstavila. Moje meno je Patrícia a som učiteľka anglického a slovenského jazyka. Momentálne pôsobím na strednej škole, takže viem, čo od teba učiteľky očakávajú a mám aj rôzne materiály, ktoré nám spoločne dokážu pomôcť pripraviť sa na test, skúšku, maturitu či štátnicu!

Možno sa však chceš učiť jazyk len tak, sám pre seba. Aj v tomto prípade Ti dokážem pomôcť! Keďže som žila v zahraničí, mám skúsenosti s real English ;) Hodiny šijem na mieru len a len pre teba!

Are you in Slovakia and are you worried about the Slovak language? You've come to the right place here! I will be happy to help you with Slovak and I will also be happy to get to know you as a person. :)

Doučujem už veľmi dlho, takže ak si aj o sebe myslíš, že si stratený prípad, ver mi, že to tak nemusí byť. Možno si len nenašiel spôsob, ktorý by bol pre teba ten ideálny :)

Ak si sa v týchto riadkoch našiel, neváhaj a kontaktuj ma.

Už sa neviem dočkať :)


Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (5)

+ Pridať referenciu
Laura M.

Laura M.

Neoverená referencia

Trpezlivosť, ochota, flexibilita - všetko, čo som hľadala pre svoje deti, veľká spokojnosť! Okrem toho je Paťka aj veselá a príjemná osoba, moje deti si ju obľúbili, naozaj odporúčame!

Zuzka H.

Zuzka H.

Neoverená referencia

Paťku odporúčam všetkými 10! Pár týždňov a ja už cítim, ako sa moja angličtina lepší... naozaj dlho som hľadala doučovanie a som rada, že som ju konečne našla! V anj som bola večný začiatočník, nevedela som sa pohnúť ďalej, nebola som si istá, hanbila som sa. Teraz už taký problém nemám a čo beriem ako bonus - na hodinách sa veľa nasmejeme!

Adriana P.

Adriana P.

Neoverená referencia

Paťka ma začala doučovať AJ cez Skype asi pred mesiacom, ale už teraz cítim v mojej úrovni angličtiny progres. Lekcie pripravuje podľa toho, čo sa potrebujem doučiť alebo čo by som chcela prebrať a materiály mi vždy posiela dopredu. Hodiny sú vždy v príjemnej atmosfére a vo svižnom tempe, takže vždy ubehnú ani neviem ako :-) Okrem toho Paťka nešetrí pochvalou alebo zhodnotením, v čom sa zlepšujem, čo je veľmi motivujúce. Keď mi niečo nejde alebo si neviem spomenúť na slovíčko, snaží sa ma na správnu odpoveď naviesť, vďaka čomu som nútená viac nad učivom premýšľať a tým si ho aj skôr zapamätať. Paťku ako lektorku angličtiny odporúčam všetkými desiatimi :-)

Denisa Z.

Denisa Z.

Neoverená referencia

Patka je uplne perfektna a ja som velmi rada ze som ju objavila 😀 Doucuje ma cez skype,materialy mi vzdy posle vopred do mailu.Jej pristup je profesionalny a na hodinach sa vela naucim a nasmejem 😀 Urcite ju odporucam.

Nika

Nika

Neoverená referencia

Paťka, je úplne super doučovateľka - odporúčam.

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Patrícia H.

Syntax

Ahojte, nemáte niekto vypracované cvičenia z knihy Martina Ivanová Syntax slovenského jazyka?