Andrea M.

Andrea M.

Odpovedá do 2 hodín, na 60% správ
60% 2 hod

Andrea M.

Doučovanie anglického a japonského jazyka pre deti i dospelých!

Preferované časy: doobeda, poobede, večer

Popis

V PRÍPADE ZÁUJMU MA, PROSÍM, KONTAKTUJTE PRIAMO E-MAILOM NA ANDREA.MILLINGTON4 GMAIL.COM

Ahojte! Volám sa Andrea a doučujem anglický jazyk - gramatiku, posluch, konverzáciu... skrátka čokoľvek, s čím máte problémy :) Učím tiež japončinu pre začiatočníkov a mierne pokročilých.

S vyučovaním AJ mám niekoľkoročné skúsenosti (od roku 2014 pôsobím na jazykovej škole v Banskej Bystrici), učila som študentov od 2-65 rokov :)

Angličtinu som vyštudovala na Univerzite Mateja Bela v odbore prekladateľstvo a tlmočníctvo. Prekladom a tlmočeniu sa popri učení aj profesionálne venujem. V roku 2016 som si spravila kurz vyučovania anglického jazyka CELTA pod záštitou Cambridgeskej univerzity.

Na hodine môžeme rozprávať len po anglicky, alebo môžeme prejsť aj do slovenčiny, ak to bude potrebné - to nechám na vás!

Už vyše 7 rokov žijem s native speakerom z Anglicka, takže mám aj prirodzený anglický prízvuk, nemusíte sa obávať, že po hodinách so mnou budete hovoriť niečo ako "bŕzdej" (birthday), "hepi" (happy) či "sink" (think) :)

Som komunikatívna a so študentmi nikdy nestrácam trpezlivosť. Sama sa učím ďalší cudzí jazyk - japončinu - takže viem, aké náročné je štúdium cudzieho jazyka. Viem vám tiež poradiť, ako sa v jazyku zdokonaliť vlastným úsilím!

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať! :)

Fotky a certifikáty