Laura P.

Laura P.

Odpovedá do 13 hodín, na 70% správ
70% 13 hod
Prijíma študentov

Laura P.

Prijíma študentov

Doučovanie angličtiny ONLINE

  • 5/5 (hodnotil 1 študent)
Cena Od 10 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Ponúkam online doučovanie anglického jazyka na všetkých úrovniach. Hodinu môžeme prispôsobiť akýmkoľvek požiadavkám, ktoré budete mať - či už ide napr. o jednoduché konverzácie, základy gramatiky alebo pokročilú úroveň AJ v rámci prípravy na rôzne skúšky. S angličtinou som v každodennom kontakte v rámci svojej práce, doktorandského štúdia a osobného života. Mám medzinárodne uznávané certifikáty a štátnu jazykovú skúšku. Verím, že moje dlhoročné skúsenosti s doučovaním budú pre vás prínosom a spolu posunieme vašu úroveň angličtiny vyššie. Teším sa na naše stretnutie :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (6)

+ Pridať referenciu
Katarína P.

Katarína P.

1 odučená lekcia

Som veľmi spokojná, presne vystihla v čom najviac "zameškávam", určite budem pokračovať. Teším sa na ďalšie lekcie a určite odporúčam. Je skvelá / vie sa prispôsobiť úrovni študenta/ :).

Amo P.

Amo P.

Neoverená referencia

S Laurou som absolvoval cvičenie pred seminárom so zahraničnou účasťou čim som si oprášil moje znalosťi AJ . Samotné cvičenie bolo konštruktívne, cielené na moje potreby. V budúcnosti si to rád zopakujem pretože to pre mňa malo významný prínos. Odporúčam.

Zuzka V.

Zuzka V.

Neoverená referencia

Jazyky mi v škole nikdy nešli, preto som niekedy potrebovala vysvetliť veci od začiatku. Laura je veľmi trpezlivá a vďaka jej priateľskému prístupu sme zvládli aj ťažšie veci a ja som si dnes v angličtine omnoho viac istá ako predtým.

Michaela C.

Michaela C.

Neoverená referencia

Hodiny s Laurou ma velmi bavia! Absolvovala som s nou pripravu na skusky na jazykovy certifikat a po jeho uspesnom zvladnuti v hodinach pokracujem, tentokrat so zameranim na konverzacie. Som velmi spokojna. Laura je trpezliva, zrozumitelne vysvetluje a zabavna - nenudi ma a to je pre mna dolezite!

Mirka K.

Mirka K.

Neoverená referencia

Kvôli práci som potrebovala zapracovať na mojej business english. A musím povedať, že za pomerne krátky čas sa mi podarilo dosiahnuť prvé výsledky. Hodiny sú prispôsobené mojím požiadavkám - to bola moja priorita pri výbere doučovateľa/ky. Ak hľadáte individuálny prístup a odbornosť tak odporúčam.