Patrícia P.

Patrícia P.

Odpovedá do 48 hodín, na 57% správ
57% 48 hod+

Patrícia P.

Angličtina pre teba

Preferované časy: poobede, večer
Doučuje predmety:
Popis Referencie

Popis

Moje meno je Patrícia. Momentálne pracujem v SCŠPP ako detský psychológ. Keďže v minulosti som pôsobila aj ako učiteľka v MŠ a ZŠ, kde som sa venovala najmä výučbe anglického jazyka, rozhodla som sa v tejto záľube popri práci pokračovať aj naďalej.

Väčšinu času som učila deti vo veku 3-10 rokov, ale toho času doučujem aj starších stredoškolákov, či dospelých začiatočníkov.

Angličtina je nielen mojou záľubou, ale aj každodennou súčasťou môjho života, keďže žijem s partnerom zo zahraničia a doma sa rozprávame najviac práve v tomto jazyku. Taktiež sme v minulosti spolu cestovali do mnohých anglicky hovoriacich krajín a pracovali v anglickom jazyku.

Viem svojim klientom poskytnúť plnohodnotné hodiny zamerané na ich potreby, pristupovať k učeniu empaticky a pomôcť všade tam, kde je to potrebné. Rada sa prispôsobím klientovmu štýlu a preferenciám.

Angličtinu vnímam ako súčasť svojho života a verím, že aj ty ju budeš spolu so mnou vnímať ako zábavu a hravo sa s ňou popasuješ. Teším sa na teba.

Je možné kontaktovať ma aj na tejto adrese: *****@***

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Andrea L.

Andrea L.

Neoverená referencia

Patka, ďakujeme ti veľmi pekne za profesionálny a priateľský prístup pri každej hodine doučovania. Veľká spokojnosť, doporučujem každému kto sa potrebuje doučiť anglický jazyk. Lihanova

Janka M.

Janka M.

Neoverená referencia

Dobrý deň, Paťka bola mojou doučovateľkou len chvíľu, nakoľko som potrebovala precvičiť komunikáciu pred vycestovaním. No aj za ten krátky čas mi veľmi pomohla a dodala sebavedomie nebáť sa rozprávať aj pred cudzími. Ďakujem pekne!

Petra O.

Petra O.

Neoverená referencia

Patrícia je vynikajúcou učiteľkou anglického jazyka, vrele ju odporúčam nielen začiatočníkom, ale aj pokročilým študentom. Okrem toho je to jedna milá osôbka so zodpovedným a láskavým prístupom. Vždy sa s ňou dá bez problémov dohodnúť na termínoch výučby ako aj na témach a gramatike, ktoré sa potrebujem naučiť. :)