Dada -.

Dada -.

Odpovedá do 30 hodín, na 90% správ
90% 30 hod

Dada -.

Učím sa s ľahkosťou a užívam si to

Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Referencie

Popis

KRÁSNU JAR A VEĽA RADOSTI!

S BLÍŽIACOU VEĽKOU NOCOU PONÚKAM VEĽKÚ 30% ZĽAVU Z CENY NA PRIHLÁSENIE DO VEĽKONOČNÉHO PONDELKA 20.00 HODÍN.


A TAKTIEŽ VŠETKÝM VEĽA ZDRAVIA A NOVÝCH ZRUČNOSTÍ, AJ JAZYKOVÝCH!

STRETNUTIA PREBIEHAJÚ ONLINE FORMOU - BEZPEČNE - KDEKOĽVEK STE, ČI NA SLOVENSKU ALEBO VO SVETE.

Dada

ŠTÝL AKO PRACUJEM:

MILUJEM HOVORIŤ CUDZÍMI JAZYKMI A EŠTE VIAC MA BAVÍ ICH UČIŤ.

MOJOU SILNOU STRÁNKOU JE NAŠTARTOVAŤ ZABLOKOVANÝCH ŠTUDENTOV A VYTIAHNUŤ ICH Z ULITY, ROZHOVORIŤ ICH A OBJAVIŤ VLASTNÉ SCHOPNOSTI A NADŠENIE PRE JAZYK:-), UPRATAŤ SYSTÉM JAZYKA, VYČISTIŤ VÝSLOVNOSŤ, VYBUDOVAŤ SEBAISTOTU PREJAVU.

MOJ ŠTÝL PRÁCE JE ABSOLÚTNE INDIVIDUÁLNY - VIEM VYTVORIŤ PRE KAŽDÉHO KLIENTA NA MIERU ŠITÝ MODEL VÝUKY - MAXIMÁLNE EFEKTÍVNY A INDIVIDUÁLNY, PODĽA TOHO - KAM SA KLIENT CHCE DOSTAŤ A V AKOM ČASE.

MÁM DLHOROČNÉ SKÚSENOSTI, ROZNE PRÍBEHY KLIENTOV, KTORÍ ZMENILI SVOJ ŽIVOT VĎAKA NOVÝM ALEBO VYLEPŠENÝM JAZYKOVÝM ZRUČNOSTIAM - PODNIKATEĽOV, DIPLOMATOV, MANAŽÉROV, ZDRAVOTNÍKOV, ŽENY, MUŽOV, ŠTUDENTOV, DETI.

VENUJEM SA KONVERZÁCII A POSILNENIU ZÁKLADOV JAZYKA - GRAMATIKY, OPRÁŠENIU STARÝCH VEDOMOSTÍ.

DOUČUJEM VŠETKY VEKOVÉ KATEGÓRIE!

'Každá nová reč nám otvára nový svet a možnosti'

Referencie (11)

+ Pridať referenciu
Maťo P.

Maťo P.

Neoverená referencia

Veľmi príjemný a milý prístup a výborne podané učivo

Peter K.

Peter K.

Neoverená referencia

Oceňujem veľmi dobrý prístup lektorky, vytvára veľmi príjemnú atmosféru počas hodiny. Každá hodina je originálna, metodika výučby našej dcére veľmi vyhovuje, určite odporúčam. Už od prvej hodiny plynulou konverzáciou si rozšírite slovnú zásobu. Motivácia a povzbudenie sa prelína s odbornosťou a profesionalitou.

Jana T.

Jana T.

Neoverená referencia

Dada vytiahla moje zaprasene vedomosti, podarilo sa mi rozrozpravat a tiez ovela lepsie anglictine aj rozumiet :). Hodiny vzdy prisposobi vasim potrebam, vzdy sa dohodneme a pokecame :) a funguje aj cez Skype, takze urcite odporucam

Deleted-641913 D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

Lektorku Dadu rada odporucim kazdemu, kto hlada spojenie profesionalneho lektora, skveleho cloveka a priatela v jednom. Hodiny s Dadou su vzdy pripravene k teme, ktoru potrebujem, zaroven zabavne a bez pocitu, ze nieco drilujem. Jednoducho skola hrou s perfektnym vysledkom. Dada je na hodiny svedomito pripravena a najde moje rezervy bez toho, ze ich chcem ukazat:-). Jednoducho anglictinu nauci aj najvacsie antitalenty. Lucia z Rovinky - 4.1.2020

Miroslava H.

Miroslava H.

Neoverená referencia

Veľmi milá, ústretová a naozaj veľmi dobrá učiteľka, s ktorou sa budete na každej vyučovacej hodine cítiť výborne. Vštepi do Vás cudzí jazyk prirodzeným spôsobom a nie nejakým biflením. Rada som s Dadou spolupracovala a ak sa chcete učiť jazyk bez stresu, hravo a prirodzene bez bifľovania, vrelo odporúčam.:-)