Ladislav S.

Ladislav S.

Odpovedá do 8 hodín, na 83% správ
83% 8 hod
Prijíma študentov

Ladislav S.

Prijíma študentov

Hra na klavíri, hudobná teória

  • Doučuje aj online
  • Od  20 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Hru na klavíri som študoval na konzervatóriu v Žiline, kde som sa venoval jeden rok i základom improvizácie. O svoje nadobudnuté poznatky sa rád podelím s úplnými začiatočníkmi aj s pokročilými, nech sú to ľudovky, pop, klasika, prepojenie "nudnej" hudobnej teórie s praxou, či trochu improvizácie.
Absolvoval som 4 týždňový online kurz "Getting started with music theory" a ziskal certifikát z Michigan State University.
Momentálne pôsobím ako pedagóg a korepetítor na základnej umeleckej škole a doučovanie ponúkam v meste Bratislava, individuálne aj skupinové lekcie, osobne aj v online platforme.


I have studied piano playing at the Conservatory in Žilina. Now I am a teacher at music school and ready to share my skills.
Through a 4 week online course called "Getting started with music theory" I have obtained a verified Certificate from Michigan State University.
Do you want to learn from the beginning, or improve your already gained piano skills? Let's get in touch and see how piano playing can be fun.Accept group lessons.



Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Maria P.

Maria P.

Neoverená referencia

Potrebovala som doucovanie pre dcerku a pan Ladislav bol velmi trpezlivy, motivujuci a naucil ju hlavne samostatnosti pri dalsom studiu klavira. Odporucame, boli sme s jeho pracou spokojne.

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Ladislav S.

výroková logika

Prosím o vyriešenie nasledujúceho príkladu: Dokážte formálnu správnosť/nesprávnosť argumentu: p∧¬ q ,a dokázať, že p Vďaka