Stéphanie G.

Stéphanie G.

Odpovedá do 20 hodín, na 60% správ
60% 20 hod
Prijíma študentov

Stéphanie G.

Prijíma študentov

Doučovanie francúzsky jazyk všetky úrovne, konverzácie aj firemná francúzština.

  • Doučuje aj online
  • Od  22 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 22 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Bonjour :)

Française habitant en Slovaquie, diplomée d'un Master en enseignement du français langue étrangère,j'ai plus de 16 ans d´expériences. J'ai enseigné en tant que lectrice native dans des lycées bilingues à Zilina d'abord puis maintenant à Bratislava où j'enseigne toujours. Je suis certifiée examinatrice et correctrice du DELF/DALF donc je sais parfaitement vous préparer à cet examen :)
Je suis habituée à tout type de public,j'ai de l'experience avec les enfants ,les adolescents et les adultes .J'ai également fait beaucoup de cours en entreprise.
Au plaisir de vous aider à apprendre ma belle langue maternelle :)


Som Francúzka žijúca na Slovensku. Mam vysokoškolsky diplom z francúzskeho jazyka. Mam viac než 16 ročnú prax s výučbou francúzskeho jazyka, učila som v bilingválnych gymnáziách najprv v Žiline a teraz tu v Bratislave. Som zvyknutá učiť všetky kategórie študentov : učila som aj vo firmách, deti, študentov aj dospelých od úplných začiatočníkov po pokročilých. Som certifikovaná skúšajúca a opravujúca písomných a ústnych skúšok DELF/DALF takže Vás viem dokonale pripraviť aj na tento diplom. Za prípadné chyby v popise sa ospravedlňujem slovenčina nie je môj rodný jazyk. Teším sa na vás! ☺️

Typy lekcií

Štandardná lekcia

22 € / 60 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Katarina S.

Katarina S.

Neoverená referencia

B1 za rok – tout est possible avec Stéphanie😊 Stéphanie je milá, ústretová, precízna, systematická, vždy pripravená na hodinu. Pohotová, ochotná vysvetlovať aj viackrát to isté ak treba. Zameriava sa na všetky roviny jazyka (slovná zásoba, gramatika, výslovnosť, konverzácie, porozumenie). Je skvelá lektorka a so svojím optimizmom Vás vie namotivovat aj keď nemáte zrovna chuť. Vie sa vždy časovo prispôsobiť a pomôcť aj nad rámec vyučovacích hodín. Žijem vo Francúzsku, sú situácie keď ju kontaktujem « za pochodu » keď treba nieco ihned preložiť, vybaviť (odborné výrazy). Veľmi sa mi páči ako vedie hodinu a akým štýlom učí. Obrovská výhoda je, že Stéphanie je rodená Francúzka a kladie veľký dôraz na to, aby ste hovorili!

Greg

Greg

Neoverená referencia

I contacted Stéphanie for my 2 kids, 8 and 10 years old, learning French. They love her lessons every week although they are hard to please. They like the variety of the media used, including videos, and the high interactions with Stephanie. They also like her positive and fun attitude and have a great time learning French with her. The fact she's a native speaker also guarantees a high level of relevance of her class - teaching them the current French language and not from old books. Highly recommended !

Petra D.

Petra D.

Neoverená referencia

Hodiny so Stephanie mám veľmi rada, nakoľko je vždy ochotná vyjsť v ústrety mojim aktuálnym požiadavkám na obsah lekcie. Zárovéň tiež veľmi oceňujem, že na rozdiel od vyučovacích metód zaužívaných na stredných školách, vhodne dopĺňa výklad formálneho jazyka aj o prvky hovorovej francúzštiny, ktorá sa mi neraz zišla v bežnej každodennej komunikácii. Nehovoriac o tom, že mi pravidelne poskytuje aj nad rámec hodín rôzne študijné materiály či už vo forme cvičení, videí či podcastov o danej téme na doplnenie slovnej zásoby. Je vidno, že výučbu francúzštiny berie ako poslanie, ktoré ju napĺňa a úprimne baví.

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Stéphanie G.

frj

Dobrý deň, chcel by som vás poprosiť skontrolovať vety, či som správne doplnil. (passe compose) ďakujem 1. Mon frére __est parti____(partir) trés tot. 2. Je _n´ai pas parlé___ (ne pas parler) á ma mére. 3. Sophie __a dansé__ toute la nuite. 4. Est-ce que tu t´a préparé beaucopu pour ce test? 5. Mes…