Patrik D.

Patrik D.

Odpovedá do 48 hodín, na 33% správ
33% 48 hod+

Patrik D.

ruský jazyk - do mesiaca Rus, ale prízvuk musíš cibriť sám

  • Doučuje aj online
  • Od  18 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, večer
Cena Od 18 €/hod
Preferované časy: doobeda, večer

Popis

V jazykoch a lingvistike som jak Einstein vo fyzike. Tu, na Doucma by som sa rád špecializoval na doucovanie ruského a arabského jazyka. Vyštudoval som bakalára v odbore východoslovanské jazyky (bieloruština, ukrajinčina a ruština) na UKF a následne som ukončil magisterské štúdium v Petrohrade, na Petrohradskej štátnej univerzite (SPBGU) v odbore medzinárodnej politiky.
Keďže ma vždy lákal taktiež Blízky východ, urobil som si magisterský titul v Plzni v odbore blízkovýchodne štúdia so zameraním na arabský a hebrejský jazyk, pomimo to som absolvoval aj ďalšie bakalárske štúdium na Moskovskom islamskom inštitúte, čiže zameranie hlavne islamská teológia, čo ide ruka v ruke s arabským jazykom a teda arabčinou Koránu a MSA, čiže tzv. modernou štandardnou arabčinou.
Taktiež mám za sebou pobyt v Moskve na Puškinovom inštitúte ruského jazyka a nespočetné množstvo pracovných ciest po celom Rusku a SNŠ od Chabarovsku cez Samarkand, Irkutsk až po Kišinev.
Ak sa naozaj potrebujete naučiť rusky rýchlo a hlavne zrozumiteľne, resp. tomu chápať, súvislostiam v jazyku, prečo je niečo tak či onak, som jasná voľba. Je jedno či ste začiatočník, či pokročilý alebo máš záujem o slangovy jazyk, odbornú ruštinu či arabcinu (špecializácia na elektrotechniku, technické vedy, staviteľstvo a architektúra, medzinárodné vzťahy a právo, vojenstvo) alebo si chces len pick upnut nevestu alebo pozerať správy z frontu, budeš veľmô spokojný 😌

Typy lekcií

Štandardná lekcia

18 € / 55 min