Ulearn K.

Ulearn K.

Odpovedá do 1 hodiny, na 70% správ
70% 1 hod
Prijíma študentov

Ulearn K.

Prijíma študentov

Angličtina, ktorej budeš rozumieť

  • Doučuje aj online
  • Od  15 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Príď si zlepšiť svoju angličtinu, prípadne sa do nej pustiť od úplných základov. Som certifikovaný lektor a výukou angličtiny sa zaoberám už 10 rokov, počas ktorých som nabral bohaté skúsenosti. Ceľom výuky je to, aby si tomu, čo sa chceš naučiť hlavne porozumel a neučil sa len opakovať niečo, čo ti nebude dávať žiaden zmysel. Preto sa moja snaha zameriava aj nato, aby si sa učil to, čo skutočne potrebuješ, a podľa toho ti bolo aj dynamicky nastavené všetko, čomu sa budeme spoločne venovať.
Samozrejme, všetko závisí aj od toho, čo chceš dosiahnuť ty, kvoli čomu si sa rozhodol zlepšiť svoju angličtinu a aké sú tvoje časové možnosti.
Rád tak pomôžem komukoľvek v širokej škále úrovní a či sa jedna o výuku pre vlastné potreby, alebo napríklad o prípravu na maturitu, si vítaný. Všetko si vieme detailne upresniť na prvom osobnom stretnutí, za ktoré nič nezaplatíš.
Výuka môže prebiehať buď u mňa alebo ak si v praci, a potrebuješ, aby som prišiel za tebou, nie je to pre mňa v rámci KE žiaden problém. Takisto sa vieme stretávať aj online v rámci videosedení, všetko je na našej dohode.
Cena sa odvíja najmä od toho, či to budú len individuálne hodiny (1 na 1 - kde je cena za 1 sedenie 15 €), alebo je vás viac a chcete sa učiť v malej skupinke (max. 4 ľudia - cena sa pohybuje podľa počtu ľudí). Dĺžka jednej hodiny je 50min. V prìpade potreby môžem vystaviť aj faktúru.
Tak ak si sa dočítal až na koniec a zaujalo ťa to, čo si v mojom inzeráte našiel, skús sa ozvať, môže to byť práve to, čo hľadáš...

Teším sa na teba 🙂

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Martin Š.

Martin Š.

Neoverená referencia

Môžem len a len odporučiť! Ďakujem! :-)

Gusto B.

Gusto B.

Neoverená referencia

K Draganovi chodim pravidelne pol roka. V prvom rade ocenujem pristup maximalne prisposobeny pre moje potreby. A to som samouk bez tradicneho akademickeho postupu vo vzdelavani. Do kazdej hodiny investuje rovnaku energiu ako na zaciatku a vysledky su uz po 3 mesiacoch viditelné. Anglictinu pouzivam pri obchodnych jednaniach a su to najlepsie investovane peniaze do vlastneho vzdelavania. To som este nespomenul vlastne priestory a primerany cennik. davam *****

Angela T.

Angela T.

Neoverená referencia

Môžem odporučiť! Skvelý prístup, výborné vysvetlenie, hodiny sú pohodové!