Zuzana O.

Zuzana O.

Odpovedá do 12 hodín, na 60% správ
60% 12 hod

Zuzana O.

Anglictina lahko a rychlo

Cena Od 24 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Ahojte,
doucim alebo naucim anglicky jazyk Vas alebo Vase dieta formou konverzacie alebo deti prirodzenym sposobom rovnako ako sa ucia materinsky jazyk formou hry. 16 rokov som zila v Anglicku z toho 7 rokov som pracovala ako stewardka pre Irsku letecku spolocnost. Oboje bola skvela a pre mna hlavne nezaplatitelna skusenost kedy som mala moznost naucit sa po anglicky nielen rozpravat ale hlavne rozmyslat. Anglictinu ovladam na urovni materinskeho jazyla slovom aj pismom. Nadalej ju kazdy den pouzivam nakolko doma komunikujeme vylucne po anglicky.
Velmi rada doucim a naucim po anglicky kazdeho kto ma zaujem nech ste na akejkolvek urovni, taktiez Vas viem pripravit na maturitu, vseobecnu statnicu ci pracovny pohovor.
Tesim sa na spolupracu :-)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

24 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Milina B.

Milina B.

Neoverená referencia

Skvelá pani doučovateľka,naša dcéra má Dyslexiu a problem z učením a neznášala AJ.Teraz sa vždy teší na dalšie doučovanie,zlepšila si známku,p.doučovateľka je velmi milá,má pochopenie a trpezlivost,a hlavne vie skelo vysvetlit učivo,sme moc radi že doučuje našu dcéru.Mili

Jan

Jan

Neoverená referencia

Po prvej hodine skvely pocit! Ziadne skolske stereotypy ale zivy dialog. Roky som nerozpraval v anglictine kvoli strachu zo zlej vyslovnosti, ale na tejto hodine som nemal problem. Hovor jak vies a zlepsuj sa!

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Zuzana O.

Preklad

Dobrý deň potrebovala by som preložiť túto vetu: I didn't drain him. Za odpoveď vopred ďakujem.