František P.

Bc. František P.

Odpovedá do 14 hodín, na 71% správ
71% 14 hod

František P.

MAT+INF: Otec 4 detí + MFF UK Teor. informatika

  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Ahoj. Všetko sa dá naučiť a vysvetliť. Jednoducho, pokiaľ tomu človek naozaj rozumie. Existujú 2 typy matematického uvažovania: a) "imaginatívne" (viem si to predstaviť) a b) "jazykové" (chápem pravidlám na úrovni jazyka). Nie každý má rovnako vyvinuté obidva typy (muži viac a), ženy viac b)). Doučujem MAT aj INF (zložitosť, algoritmy), ZŠ SŠ aj VŠ. Túto činnosť vykonávam (rád a) ako vedľajšiu, keďže som zamestnaný v IT. Som otcom 4 detí.

Chyba vo vyučovaní matematiky je, že mnoho krát žiakom nie sú poriadne vysvetlené ani elementárne matematické pojmy ako napr. "rovnosť". Ako potom chceme aby rozumeli zložitejším mat. konštruktom?

Ad informatika, algoritmizácia, dát. štruktúry a programovanie: "doučujem" tiež.

Doucujem aj skupiny.

Referencie (1)

+ Pridať referenciu
Viktoria G.

Viktoria G.

Neoverená referencia

Som matkou Studenta s aspergerom ktorý študuje na Tuke. Na Františka za doučovanie matematiky ako aj prípravu na skúšku z Udajovych štruktúr a algoritmov môžem napísať len samé pozitívum. František v krátkej dobe doučil syna a aj pripravil na skúšky,je milý a priatelsky. Mala som obavu z osobného kontaktu ale František naozaj veľmi pekne a pozorne vedel vysvetliť látku. Som vďačná za takéhoto doucovatela a vrele odporúčam každému.

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

František P.

Matematika- uloha

Vedel by mi niekto vysvetlit postup pri rieseni daneho integralu ? Dakujem