Marek V.

Marek V.

Odpovedá do 8 hodín, na 100% správ
100% 8 hod
Prijíma študentov

Marek V.

Prijíma študentov

Vysoko kvalitné doučovanie Biológie a Chémie

Cena Od 18 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Som absolventom LF UPJŠ v odbore Všeobecné lekárstvo. Súčasťou môjho štúdia na kvalitnom gymnáziu bolo štúdium predmetov chémia a biológia, kde som nadobudol komplexné znalosti v týchto predmetoch, ktoré sú podmienkou pre prijatie na ktorúkoľvek Lekársku Fakultu. Doučím Ťa na PRIJÍMACIE SKÚŠKY NA LEKÁRSKU FAKULTU alebo pre tvoj lepší pocit zo zlepšenia si tvojich vedomostí a chápaniu biológie, či chémii. Doučujem online, keďže pracujem v zahraničí.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

18 € / 55 min

Referencie (17)

+ Pridať referenciu
Timea D.

Timea D.

Neoverená referencia

Doučovania s Marekom boli naozaj na vysokej úrovni. Všetko vie perfektne vysvetliť, pomôcť. Doučovania prebiehajú vo veľmi príjemnej, pohodovej a priateľskej atmosfére, bez žiadneho stresu. Marek mi bol ochotný opakovane vysvetliť alebo pripomenúť hoci aj rovnakú vec ak som si nepamätala. Pomohol mi efektívne sa pripraviť na prijímačky. Taktiež bol ochotný odpovedať na akékoľvek otázky k učivám alebo príkladom. Jeho doučovania sú veľmi časovo flexibilné a vždy sa s ním dalo veľmi dobre dohodnúť, nakoľko mi vždy vyhovel aj keď mi narýchlo niečo do doučovania skočilo. Môžem povedať, že Marek patrí naozaj najlepším doučovateľom akých som ked stretla a ak sa chcete pripraviť na prijímačky na lekársku fakultu alebo hoci len sa zlepšiť v biológii a chémii, Marek je tá najlepšia voľba.

Tamara M.

Tamara M.

Neoverená referencia

Na doučovanie nemôžem povedať ani jedno zlé slovo. Marek vedel úplne super vysvetliť každú jednu otázku z KE testovnic a dodať k tomu informácie, vďaka ktorým chémia začala dávať zmysel. Taktiež, bol veľmi ochotný odpovedať na moje otázky hocikedy, aj mimo dohodnutého času doučovania, alebo aj dovysvetľovať látku ktorá bola preberaná v škole. Výhodou týchto doučovaní je, že deň doučovania nebol presne daný, ak som v daný deň nemohla, bez problémov sme sa dohodli na inom dni. Jedno z mnoho plusov bola príjemná atmosféra. Všetko prebiehalo zábavnou formou, odľahčene a bez žiadneho stresu. Ak som si neverila, vždy sa našli povzbudivé slová ktoré dokázali človeka rozhýbať a veriť si. Doučovania mi pomohli lepšie sa pripraviť na prijímacie skúšky a taktiež aj na maturitu z chémie. Určite tieto doučovania odporúča. Takých ľudí ako je Marek je naozaj málo.

Tobias Č.

Tobias Č.

Neoverená referencia

Super voľba na doučovanie z chémie a biológie. Ak sa niečo neviete naučiť pomôže a keď si už myslite že to nedáte tak povzbudí. Marek komunikuje ako s kamaratom, takže doučka boli v takom kamarátskom duchu. Určite odporúčam ak sa potrebujete pripraviť či už na výšku.

Noémi P.

Noémi P.

Neoverená referencia

Ak máte pocit, že ste v otázkach z testovníc úplne stratení a mnohým veciam nerozumiete, tak tu je pre Vás Marek:). Vďaka Marekovi som mala možnosť prejsť si každú jednu otázku a odpoveď z chémie, takže som sa nemusela bezducho memorovať niektoré informácie, jednoducho som ich pochopila:D. Marekovi to páli, takže ho žiadna moja otázka počas doučovania nezaskočila:). Hodiny sa niesli v príjemnom duchu za čo vďačím najmä Marekovým povzbudivým slovám, keď mi to nešlo a jeho podeleniu sa o vlastné skúsenosti.

Samuel V.

Samuel V.

Neoverená referencia

Čo dodať, jedna doučovacia hodina s Marekom, ktorá trvá v mojom prípade 2 hod. Vám ubehne lusknutím prsta (hlavne pri chémii). Hodina prebieha v priateľskom duchu po celý čas. Strašne mi pomohol v genetike a v organickej chémii keďže som nebol v tom velmi zdatný:) Stále sa dokážete dohodnúť na inom čase ak Vám to v daný čas nevyhovuje ( neskutočná flexibilnosť ohľadom tohto, keďže som pracoval). Na všetky otázky ohľadom biológie, chémie a aj školy Vám ochotne odpovie, taktiež veľká ochota venovať učivu ktorému nerozumiete. Nikdy sa nestalo že by som sa netešil na doučovanie, ktoré ma čakalo v daný deň. Môj názor je, že málo kde nájdete tak pripraveného na doučovanie ako je Marek. Neskutočný šéf :)