Nikola K.

Nikola K.

Odpovedá do 10 hodín, na 50% správ
50% 10 hod

Nikola K.

English with Nikol :)

  • Doučuje aj online
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:

Popis

Dobrý deň, ponúkam individuálne hodiny angličtiny zamerané na gramatiku alebo komunikáciu 10€/hod. a pretože verím, že kľúčovou aktivitou pre naučenie sa jazyka je komunikácia a že jazyky sa učíme najmä kvôli tomu, aby sme sa mohli porozprávať a spoznať s inými ľudmi ponúkam aj skupinové kurzy zamerané na komunikáciu(maximálne 8 ľudí) 5€/hod - pred každou hodinou všetkých účastnikov oboznámim s témou najbližšej hodiny. Snažím sa vyberať zaujímavé a rôznorodé témy a budem rada, ak mi dáte aj Vy nejaký tip :-)

Myslím si, že každý študent je jedinečný a rovnako každého človeka baví iný spôsob učenia, preto hodiny vediem individuálne a na lekciách sa so svojimi študentmi zameriavam na to, čo sa naozaj potrebujú a chcú naučiť. Prioritou každej hodiny je efektivita, systematickosť a to, aby hodiny prebiehali v príjemnej atmosfére. Jazyky zbožňujem a verím, že aj Vy si ich zamilujete:-)

Prečo sa učiť so mnou?
1. Pestré, kreatívne a efektívne hodiny. Vždy ma veľmi teší, keď vidím svojich študentov napredovať a hovoria mi, že už vedia komunikovať a rozumejú.
2. Dobrá a priateľská atmosféra je veľmi dôležitá, ľahšie sa tak rozrozprávate a ani si neuvedomíte, koľko toho viete už za krátky čas :-)
3. Veľmi výhodne ceny :-)
4.Flexibilita, viem sa vždy dohodnúť a prispôsobiť časovo + mám vlastné priestory alebo viem prísť za Vami domov :-)

V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať :-)
Teším sa na Vás a na naše spoločné pokroky.

Fotky a certifikáty