Xenia B.

Xenia B.

Odpovedá do 1 hodiny, na 100% správ
100% 1 hod
Prijíma študentov

Xenia B.

Prijíma študentov

Angličtina, Ruština na mieru Словацкий для украинцев- 35 referencií

  • 7 odučených lekcií
  • Doučuje aj online
  • Od  14 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Cena Od 14 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Naučím/ doučím/ preučím ťa anglický, ruský jazyk.
Si večný začiatočník? Neznášaš angličtinu, no potrebuješ ju v práci? Chceš, aby tvoje dieťa vedelo cudzie jazyky? Zabudol si kopu z toho, čo si sa učil v škole a chceš to oprášiť? Alebo chceš len konverzovať? 🙂 Napíš správu.

Ja 🙂 som vyštudovana učiteľka angličtiny a rodená hovorca ruského a ukrajinskeho jazyka. Mám bohaté skúsenosti s učením/doučovaním tohto krásneho jazyka.

Ozvi sa a pripravím ti hodiny presne podľa tvojich požiadaviek. Budeš veľa rozprávať a nebude to nuda. Učím online alebo osobne v Martine. Všetky jazykové úrovne. Vždy s úsmevom 🙂

Cena zahŕňa moju zodpovednú prípravu na hodinu s tebou, 60 minút jeden na jedného, budeš veľa rozprávať, zaujímavé hodiny, zasielanie materiálov ku každej hodine, prispôsobenie hodín a materiálov tvojim požiadavkám a cieľom.

Tešíme sa na teba! 🙂

Я украинка и также преподаю словацкий для украинцев. Прекрасно знаю как научить говорить правильно и в краткие сроки, учитываю специфику украинцев. Занятия коммуникативные и максимально эффективные.

Typy lekcií

Skúšobná lekcia

5 € / 30 min
Štandardná lekcia

14 € / 55 min

Referencie (36)

+ Pridať referenciu
Tatiana M.

Tatiana M.

Neoverená referencia

Profesionálny prístup pri pravidelnom doučovaní angl. u mojich detí - 9r. a 13 r., systematickosť, dobrá komunikácia i vysvetľovanie počas hodín, ochota prispôsobovať sa časovým zmenám.

Elena S.

Elena S.

Neoverená referencia

S vyučovacími hodinami som bola veľmi spokojná - trpezlivý a kvalifikovaný prístup lektorky Ksenie hodnotím len pozitívne. Na hodiny sa vždy precízne pripravovala, preto ju ako lektora anglického jazyka vrelo odporúčam. Naše hodiny boli zamerané ako na gramatickú časť, tak aj na konverzácie. Opdorúčam.

Monika G.

Monika G.

Neoverená referencia

Kseniu mi odporučila moja kolegyňa. Som rada, že som ju oslovila a dohodli sme sa na lekciách. Som s jej prístupom k výučbe veľmi spokojná. Posiela mi rôzne videá, aby som sa, čo najviac naučila a posúvala dopredu. Je veľmi trpezlivá, ochotná a veľká profesionálka. Kseniu určite odporúčam každému, kto sa chce učiť angličtinu a chce sa posúvať dopredu.

Zuzana P.

Zuzana P.

Neoverená referencia

Kseniu som nasla na doučovanie v čase keď som hľadala náhradu za doterajšiu lektorku angličtiny u syna... Potešila ma možnosť, že ho môže doucuvat aj anglicky aj ruský jazyk, nakoľko na ZŠ, ktorú syn navštevuje majú angličtinu od 1r a rusky jazyk od 3r....odporucam ju, nakoľko nám vyšla v ústrety s časom kvôli iným synov m krúžkom a, tréningom... Paci sa mi, že sa, snaží komunikáciu viesť hlavne v cudzom jazyku a je veľmi trpezlivá, čo pri mojom synovi je nevyhnutné 😁... určite prispela k tomu, že mal z oboch predmetov jednotky na vysvedčení 🙏

Michaela D.

Michaela D.

Neoverená referencia

Som rada,že som si práve vybrala Vás! :) Mala som strach, že ako budú prebiehať hodiny ale som úplne spokojná! Veľmi milá, ochotná, veľmi ma ťahá komunikovať a som za to veľmi vďačná :). Dúfam že naša spolupráca bude aj naďalej takáto a odporúčam všetkými desiatimi :)

Odpoveď doučovatela:

Ďakujem!

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (6)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Xenia B.

Will/Going to

Dobrý večer, chcela by som vás poprosiť, či by mi niekto mohol skontrolovať úlohu z anglického jazyka pretože to nemám od učiteľky vôbec vysvetlené a potrebovala by som vedieť či je to dobre a ak nie tak čo mám zle pretože z toho píšeme písomku a neviem to rozoznať. Ďakujem veľmi pekne!

Xenia B.

An informal e-mail

Prosím, je tu niekto, kto by mi skontroloval úlohu z angličtiny, ktorá sa týka opisu môjho výletu?

Xenia B.

Angličtina

Vedel by mi s tým niekto prosím pomôcť?

Xenia B.

Ruský jazyk

Pomôžete mi s tou úlohou, lebo ja to nechápem.