Lucia N.

Mgr. Lucia N.

Odpovedá do 48 hodín, na 10% správ
10% 48 hod+

Lucia N.

Cena Od 40 €/hod
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

Som pedagóg a logopéd zároveň, mám dve povolania vďaka dvom vysokým školám, ktoré som absolvovala v dennom štúdiu.
Mojou prácou je pomoc deťom a dospelým s rečovým a jazykovým problémom, venujem sa aj žiakom a študentom, ktorí majú problémy s učením. Táto práca ma veľmi napĺňa a mám radosť, keď každého študenta môžem posunúť bližšie k jeho cieľu.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

40 € / 55 min

Referencie (20)

+ Pridať referenciu
Vanda Z.

Vanda Z.

Neoverená referencia

Pani logopedicku 100% odporucam. Bez nej by sa syn "R" nikdy nenaucil. Chodil k inej logopedicke 3 roky a nepodarilo sa mu to povedat. Po par hodinach s p. Luciou sa mu zacalo darit a ja som videla svetlo na konci tunela. Teraz uz R hovori akoby odjakziva a je stastny. Som jej neskutocne vdacna a prajem vela dalsich spokojnych "studentov". Velka vdaka :-)

Gabriela M.

Gabriela M.

Neoverená referencia

Najlepšia pani logopedička, dcéra aj ja sme si ju obľúbili okamžite. Má výborný prístup k deťom, dcéru naučila hovoriť R na tretej hodine a to sme chodili predtým k inej logopedičke 2 roky.. Veľmi pekne ďakujeme Lucka :-)

Radka L.

Radka L.

Neoverená referencia

Jednoznacne odporucam!!! Skvely pristup, vysvetlovanie, maximalne prisposobenie sa potrebam a urovni jazyka. Navstevovala som jazykovu skolu a neda sa to porovnat. Lucka dokaze cloveka nadchnut a najma podporit, aby hovoril v cudzom jazyku a zdokonalil sa. Myslim, ze som sa zlepsila a najma, nemam strach komunikovat.

Hana P.

Hana P.

Neoverená referencia

Som maximálne spokojná s profesionalitou, individuálnym prístupom k potrebám žiaka, dcére hodiny nemčiny veľmi pomáhajú, odporúčam. Lucia je milá, ústretová, v spolupráci pokračujeme aj v ďalšom školskom roku

Daniela I.

Daniela I.

Neoverená referencia

Pani doučovateľa je úžasná. Môj syn nemal žiadny záujem o nemčinu a také boli aj jeho výsledky v škole. Hneď po prvej hodine som bola veľmi milo prekvapená, že môj syn so mnou preberal to čo sa naučil na doučovaní. A tak to išlo z hodiny na hodinu. Momentálne syn končí ZŠ a zo 4 ktorá mu hrozila by bola možno aj 2, keby sme s doučovaním začali skôr. Tak že určite odporúčam, lebo jej prístup bol vynikajúci a aj komunikácia veľmi príjemná. Môžeme jej len ďakovať za všetko čo pre nás spravila a synovi dokázala, že nie je problém v predmete, ale v prístupe toho kto ho to má naučiť.