Christina B.

Bc. Christina B.

Odpovedá do 1 hodiny, na 90% správ
90% 1 hod
Prijíma študentov

Christina B.

Prijíma študentov

Doučovanie, ktoré ťa posunie vpred!

Cena Od 20 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty

Popis

Po úspešnom ukončení štúdia na bilingválnom anglickom gymnáziu v Petržalke, so všeobecnou štátnicou z angličtiny na úrovni C1-C2 a skúsenosťami s prácou s ľudmi v rôznych oblastiach a deťmi v Montessori škôlke, som sa rozhodla ísť cestou súkromnej lektorky jazykov. V roku 2023 som ukončila svoje bakalárske štúdium anglického jazyka a literatúry a nemeckého jazyka a literatúry na Pedagogickej fakulte Univerzity Komenského a aktuálne pokračujem na magistra.
Som tolerantná, viem sa prispôsobiť individuálnym potrebám študentov, a doučujem aj v prírode aby to bolo záživnejšie.
Taktiež sa hodiny snažím ušiť na mieru každému študentovi, pričom sa s ľudmi pokúšam po anglicky a nemecky viac hovoriť, ako ich drviť gramatiku.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

20 € / 55 min

Referencie (12)

+ Pridať referenciu
Silvia S.

Silvia S.

Neoverená referencia

Christina doučuje dcéru a mňa. Na hodiny chodí pripravená, obsah a rozsah učiva prispôsobuje individuálnym potrebám. Je trpezlivá, ochotná a profesionálna. Môžem len odporučiť.

Peter Ž.

Peter Ž.

Neoverená referencia

Hodiny s Christinou vrelo odporúčam. Vačšinou prebiehajú v pokojnom prostredí parku, kde vás nerozptyľuje okolitý hluk. Christina si pripravuje témy a učebné materiály podľa vašich aktuálnych požiadaviek, sleduje váš progres a pomôže vám osvojiť si gramatiku, slovnú zásobu, ale aj výslovnosť v oblastiach, ktoré sú dôležité práve pre vás. Doučovanie je teda prispôsobované vašim aktuálnym potrebám, okrem toho sa ale na každej hodine naučíte aj niečo zo všeobecného prehľadu, čo sa vám určite zíde pri bežnej komunikácii.

Martin N.

Martin N.

Neoverená referencia

Velmi odporucam, CHristina je proficka, ktora vsetko ochotne vysvetli, clovek sa pri nej nemusi hanbit rozpravat, je trpezliva. Navyse sa s nou dobre komunikuje o roznych temach takze cloveka obohati okrem anglictiny aj o ine temy. Vzdy sa na jej hodiny tesim.

Barbora M.

Barbora M.

Neoverená referencia

Kika je super 😊 po dlhej dobe som opat zacala s anglictinou a konecne som nasla niekoho, pri kom sa nemusim hanbit a skusam rozpravat sama. Naucila som sa vela novych slovicok a zistila, ze konverzacia vobec nie je taka tazka ako sa to moze zdat. Treba mat dobreho ucitela, ktory sa vam venuje a vie odhadnut aj vase moznosti. Takze za mna je Kika super a urcite odporucam dalej 🙂

Lucia K.

Lucia K.

Neoverená referencia

Som spokojna :) veľa som sa naučila nových slov a viet, určite odporučam Kiku na doučovanie AJ

Fotky a certifikáty