Martin F.

Martin F.

Odpovedá do 1 hodiny, na 60% správ
60% 1 hod
Prijíma študentov

Martin F.

Prijíma študentov

Doucovanie nemciny kvalitne,jednoducho a efektivne

  • Doučuje aj online
  • Od  17 €/hod
  • Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Cena Od 17 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

Zdravím:), ponúkam súkromné hodiny nemčiny. Výučba je tematicky zameraná na vysvetlenie gramatiky, osvojenie si slovnej zásoby a prípravu na rôzne skúšky (certifikáty, skúšky na SŠ a VŠ). Hodiny sú vedené vo forme konverzácie a vysvetlenia gramatiky. Som mladý a trpezlivý lektor nemeckého jazyka s niekoľkoročnými skúsenosťami v oblasti doučovania tohto jazyka. Pripravil som už mnoho ľudí rôznych vekových skupín a rôznych úrovní. Vyštudoval som germanistiku v interkulturnom kontexte. V prípade, že Vás inzerát zaujal a máte chuť sa zdokonaliť v nemeckom jazyku, tak ma neváhajte kontaktovať.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

17 € / 55 min

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Samuel S.

Samuel S.

Neoverená referencia

Martin mi pomohol s prípravou na maturitu z nemčiny, už po pár hodinách sa moje výsledky zlepšili a maturitu som zvládol. Nemčina ma začala vďaka jeho priateľskému prístupu zaujímať dokonca aj vo voľnom čase, takže som mohol cez leto ísť do Nemecka a plynule sa dohovoriť. Na hodinách sme vedeli pokecať a zasmiať sa, ale aj ísť podľa cvičení a učebných materiálov, ktoré má Martin v malíčku. Ak budem potrebovať posunúť sa na ďalší level v nemčine, nebudem určite hľadať jazykovku, opäť by som sa rozhodol pre Martina a jeho skvelý prístup.

Tomas V.

Tomas V.

Neoverená referencia

K Martinovi chodim na doucovanie z nemciny niekolko mesiacov. Je vidno, ze ho doucovanie bavi, co je dobre aj pre studenta, lebo ho to motivuje ucit sa. Vdaka Martinovi som si zlepsil znalost nemciny a nebojim sa ju pouzivat pri cestovani do nemecky hovoriacich krajin, ani v praci pri komunikacii s kolegami / klientami z Nemecka. Hodiny sme prisposobili mojim potrebam, ked porebujem, rozoberame gramatiku, pripadne konverzujeme v nemcine. Individualne doucovanie som potreboval, vyhovuje mi Martinov styl a v nemcine sa konecne citim sebavedomo.

Vlastimil Z.

Vlastimil Z.

Neoverená referencia

Martin ma pripravoval 5 mesiacov na skusky z nemciny, je trpezlivy, vie dobre a zretelne vysvetlit ucivo, bol pripraveny na kazdu hodinu a dalo sa s nim konverzovat na rozne temy v nemcine. Mozem len odporucit.

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (1)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Martin F.

nemčina odlúčiteľné predpony v präterite

Dobrý deň, rada by som sa spýtala, ako budem tvoriť präteritum ako má sloveso odlúčiteľnú predponu. V perfekte tomu rozumiem, ale aký bude mať sloveso tvar ak bue v präterite? Napríklad sloveso vorstellen?