Veronika K.

Veronika K.

Odpovedá do 1 hodiny, na 80% správ
80% 1 hod
Prijíma študentov

Veronika K.

Prijíma študentov
Cena Od 10 €/hod
Popis Typy lekcií Referencie Zodpovedané otázky

Popis

Som absolventkou bilingválneho gymnázia T. Ružičku v Žiline s dosiahnutou úrovňou C1 z francúzskeho jazyka.
Tento rok som úspešne ukončila prvý, bakalársky stupeň štúdia na univerzite Mateja Bela v Banskej Bystrici (učiteľská kombinácia akademických predmetov slovenský jazyk a história). Aktívne doučujem slovenský jazyk a literatúru, dejepi ako aj francúzsky jazyk pre začiatočníkov. Poskytujem tiež poradenstvo v oblasti korekcie a štylizácie textov.

Doučovanie:
*prvá hodina (bezplatná): vstupná konzultácia vyčlenená pre nastavenie adekvátneho vyučovacieho plánu, ktorý bude "ušitý" každému na mieru; ďalšie stretnutia v časovom rozpätí 1hod-1h30. (10 eur)
*plán náročnosti: zostavený na základe konkrétnych cieľov, ktoré si po vzájomnej dohode určia obe strany
*spoľahlivosť, dôveryhodnosť : ako doučovateľka pracujem s fundovanými učebnými zdrojmi, ktoré nepresiahnu rámec výkonových štandardov
*flexibilita: preberanie učiva prispôsobené podľa vášho týždenného harmonogramu, časové rozmedzie doučovania si vyberá záujemca podľa vlastnej požiadavky, možná je aj dohoda ohľadom ceny doučovania

Teším sa na vašu spoluprácu :)

Typy lekcií

Štandardná lekcia

10 € / 55 min

Referencie (2)

+ Pridať referenciu
Deleted-cddd6a D.

Zmazaný účet

Neoverená referencia

S Veronikou som maximálne spokojná, najlepšia doučovateľka. Je milá, priateľská, ktorá je ochotná pomôcť v každom smere aby bola spokojnosť na oboch stranách. Má taktiež aj profesionálny prístup ku každému. Vždy vyhovie mojim požiadavkám a hodiny prispôsobí tomu, čo momentálne potrebujem. Určite vrelo odporúčam!

Karina P.

Karina P.

Neoverená referencia

Možem len odporučiť pani Veroniku, na hodinu je vždy pripravená. Veľmi dobre vysvetľuje učivo a je veľmi dobrá učiteľka .Veľmi mi pomohla.Ďakujem .

Odpoveď doučovatela:

Milá Karin, srdečne ďakujem za vyjadrenie osobného názoru ohľadom môjho doučovania. Napriek tomu, že slovenčina nie je tvoj rodný jazyk, máš dobre rozvinuté jazykové cítenie a schopnosť rozvíjať svoje znalosti. Vážim si tvoj zodpovedný prístup k povinnostiam aj tvoju pracovitosť, ktorú si preukázala pri náročnejšom učive. Ako žiačku ťa môžem len pochváliť. Želám ti všetko dobré v nasledujúcom, stredoškolskom štúdiu. Veronika K.

Zodpovedané otázky (5)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Veronika K.

Kompozícia

Dobrý deň.Nevie niekto ktorá možnosť je správna? Vopred ďakujem. Čo netvorí vnútornú kompozíciu literárneho diela? A)zápletka B)vrchol C)rozviazanie B)obrat

Veronika K.

Morfematický rozbor

Dobrý deň, vedel by niekto súrne doučiť morfematický rozbor slova? Telefónne číslo 0910 500 552. Ďakujem.

Veronika K.

O aké súvetie ide?

Súvetie: „Netrvalo dlho, a už bol tu.” A píše sa čiarka vo vete: „Akurát(,) že nemal čas.”? Ďakujem.

Veronika K.

Rozdeľovanie slov na rozhraní slabík

Dobrý deň, aké sú pravidlá rozdeľovania slov na rozhraní slabík? A čo znamená slabikotvorné r, ŕ, l, ĺ? A kedy môžem oddeliť iba to začiatočné písmeno slova? Ďakujem.