Matej P.

Matej P.

Odpovedá do 3 hodín, na 90% správ
90% 3 hod

Matej P.

Doučovanie fyziky a matematiky na mlynoch a v Karlovke

Preferované časy: doobeda, poobede, večer, víkend
Popis Referencie

Popis

Som doktorand na FMFI UK (kvantová elektronika a optika) s pedagogickým vzdelaním. Vedeckú činnosť vykonávam v Medzinárodnom laserovom centre.
Predtým som študoval fyzikálne inžinierstvo na FEI STU a pracoval na SAV na oddelení kryoelektroniky, takže preto najradšej doučujem veci okolo mechaniky, elektriny, elektromagnetizmu a optiky. V poslednom čase kvôli veľkému záujmu doučujem najmä SŠ matematiku. Doučovaniu sa venujem uz päť rokov.

Referencie (3)

+ Pridať referenciu
Anna M.

Anna M.

Neoverená referencia

Boli sme veľmi spokojní po všetkých stránkach /vedomosti, prístup, ochota/ i keď išlo o náročnú vysokoškolskú fyziku. Anna

Karolína

Karolína

Neoverená referencia

S Matejom P. sme boli veľmi spokojní potrebovali sme urýchlene vysvetliť vysokoškolskú fyziku....veľmi rýchlo sa s ním dalo dohodnúť na čase, učivo si pripravil,vytlačil materiáli a učivo pekne od začiatku vysvetlil tak aby sme pochopili hlavnú podstatu

P. Ď.

P. Ď.

Neoverená referencia

S p. Matejom P. sme boli veľmi spokojní. Potrebovali sme urýchlene doučiť syna pred písomkou a p. Matej bol ochotný sa prispôsobiť nášmu termínu, napriek tomu, že sa mu veľmi nehodilo. A syna za jeden krát doučil tak, že mu písomka dopadla dobre.