Dominika V.

Dominika V.

Odpovedá do 21 hodín, na 90% správ
90% 21 hod
Prijíma študentov

Dominika V.

Prijíma študentov

¡Español es fácil! Španielčina, jazyk, ktorý ťa naladí ;)

Cena Od 15 €/hod
Preferované časy: doobeda, poobede, večer
Doučuje predmety:
Popis Typy lekcií Referencie

Popis

[Pred rezervovaním lekcie mi, prosím, napíšte môj rozvrh nezodpovedá rozvrhu uvedenému tu.]
Polročné štúdium na Kanárskych ostrovoch mi pripomenulo, prečo tak milujem španielčinu. Študovala som odbor Španielsky jazyk vo sfére podnikania v Česku a som nadšenkyňa španielskej kultúry, jedla a počasia!
Aktuálne trávim väčšinu roka na juhu Španielsku, konkrétne v Sevilli a okrem toho navštevujem španielsky hovoriace krajiny v Latinskej Amerike.
V prípade záujme o spoznanie tohto nádherného jazyka ma neváhajte kontaktovať.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

15 € / 55 min

Referencie (22)

+ Pridať referenciu
Vladimír L.

Vladimír L.

Neoverená referencia

S Dominikou nikdy nie je nuda 😉 Hodina má tempo, nasadenie, čo mne vyhovuje. Vie sa prispôsobiť mojej požiadavke na čas učenia,aj keď na ten čas nie je zvyknutá. Má zmäknutý systém učenia cez tvorbu otázok, rozmýšľanie a rozprávanie. Hodina s ňou ubehne rýchlo a v tempe. Veľa cestuje a žije v Španielsku, čo je výhoda,keďže vie aj poradiť o živote v Španielsku. Gracias Domi👌 Tengo 🤓

Henrieta P.

Henrieta P.

Neoverená referencia

Za Dominikou som prišla s tým, že by som sa chcela zlepšiť a prestať sa báť rozprávať po španielsky. Nie len to, že sa to Dominike podarilo, ale tešila som sa na každú jednu hodinu, keďže mi vždy dobila baterky. 🔋 Naučila som sa nové slovíčka, utvrdila sa v časoch a v neposlednom rade spoznala super človeka, s ktorým som mohla viesť konverzácie o hocičom a to v španielčine!

Marta G.

Marta G.

Neoverená referencia

Keby sme mali vsetkych profesorov,takich ako Dominika, tak uz sme inde 😃 trpezlivost, porozumenie a hlavne to, ze je vzdy sranda. Na kazdej hodine je atmosfera super, co ludom podla mna dava chut a volu sa posuvat dalej. Dominika es una persona maravillosa 😊 Jaa by som moju profesorku Dominiku nemenila ani za svet 😄 takze, kto chce toto skusit od zaciatku moje vrucne odporucanie 😊

Maroš C.

Maroš C.

Neoverená referencia

Spolu s kamarátom sme začali ako úplní začiatočníci online hodiny s Dominkou asi pred troma mesiacmi. Musím povedať, že sme so španielčinou ďalej, než som za tak krátky čas vôbec dúfal. Veľmi pozitívne hodnotím, že počas hodín hovorí čo najviac po španielsky a zároveň dokáže tempo aj náročnosť reči veľmi dobre prispôsobiť nášmu levelu, aby sme pochopili čo najviac. Rovnako tak je jej snahou, aby sme aj my, hoci len jednoducho, hovorili a uvažovali v španielčine čo najviac aj na tejto začiatočníckej úrovni. Taktiež bolo pre nás užitočné, že poskytne všetky potrebné učebné materiály. Vzhľadom na naše relatívne obmedzené časové možnosti oceňujem aj jej flexibilitu pokiaľ ide o presuny hodín. No a čo je podstatné, na hodinách je vždy sranda, čo nás nakopne aj keď na španielčinu v daný deň zrovna nemáme úplne nastavené hlavy. Que suerte encontrarla! Que alegría aprender español! :)

Lenka C.

Lenka C.

Neoverená referencia

S dominikou mame hodiny už zopar mesiacov a na kazdu lekciu sa skutocne tesim! Ma nekonecne vela trpezlivosti a pre mňa najdolezitejsie je, ze presne prisposobila nase lekcie mojim potrebam. Vsetky materialy ma pripravene tak ze nepotrebujem nic. Je to vtipna osoba s ktorou sa da viest konverzacia na veľmi širokú škáku tém.