Aneta D.

Aneta D.

Odpovedá do 1 hodiny, na 80% správ
80% 1 hod

Aneta D.

Individuálne hodiny angličtiny pre všetkých jednoducho a efektívne online aj v Prešove (Sídl. 3)

Cena Od 18 €/hod
Popis Typy lekcií Referencie Fotky & certifikáty Zodpovedané otázky

Popis

- - - Momentálne neprijimam novych studentov kvoli materskej dovolenke - - -


Hello everyone :) Volám sa Aneta a som absolventka anglického jazyka, so štátnicou na úrovni C1. Som majiteľkou súkromnej jazykovej školy Dynastia v Prešove. Mám 10 ročné skúsenosti s doučovaním žiakov ZŠ, SŠ, VŠ, ako aj s individuálnym vyučovaním študentov od 10-60 rokov.
Ponúkam celoročné doučovanie-každodennú prípravu do školy (zameškané,nepochopené učivo), príprava na certifikáty či maturitu ako aj krátkodobé doučovanie, napr. príprava na pracovný pohovor či pobyt v zahraničí. Výhody:
Celých 60 minút sa venujem len Vám. Všetky potrebné materiály sú v cene, nemusíte si kupovať žiadne knihy. Témy a metódu doučovania stále prispôsobujem Vašim schopnostiam a požiadavkám. Časovo som flexibilná, môžeme sa dohodnúť hoci aj deň pred hodinou, aby ste určite vedeli prísť na daný termín. :)
Za študentmi nedochádzam, učím len online.

Typy lekcií

Štandardná lekcia

18 € / 55 min

Referencie (8)

+ Pridať referenciu
Ludmila P.

Ludmila P.

Neoverená referencia

Anetka , Som rada že som natrafila práve na Anetku. Som mimoriadne spokojná s doučovanim. Anetka je ochotná,trpezlivá, príjemná,mila, a hlavne pristupuje s pozitívnou energiou a naladenim ;) vďaka nej som pochopila veľa náročných veci . Ďakujem Vám ;)

Alena M.

Alena M.

Neoverená referencia

Anett je výborná ucitelka.Vždy je ochotná všetko vysvetliť.Dcéra sa na hodinu teší.aj keď teraz je to len cez mesenger.Som rada že sme si vybrali prave ju .

Viktoriia C.

Viktoriia C.

Neoverená referencia

Mam doučovanie angličtiny z Anett. Aj ked som ukrajinka da sa ľahko pochopiť vysvetlenú informáciu. Anett je priateľska, zodpovedna, veľmi dobre komunikujeme. Svoju učiteľku odporúčam každému, kto sa chce naučiť angličtinu alebo zlepšovať svoje vzdelanie vo vzdelávacích inštitúciách.

Lukáš K.

Lukáš K.

Neoverená referencia

Anett je super doučovateľka, milá, veľmi inteligentná a úžasne vysvetľuje. Vďaka nej mám chuť učiť sa po anglicky. Myslím si, že lepšiu doučovateľku ani nenájdete. Je veľmi komunikatívna a rada podá pomocnú ruku aj mimo hodiny. Ak treba vysvetli aj viackrát. Nebola hodina z ktorej by som si neodniesol nové vedomosti. Nič iné mi ani neostáva len Anett vrelo odporúčať.

Inga B.

Inga B.

Neoverená referencia

Anett je proste TOP! Naj učiteľka, akú som kedy mala! Keď som k nej prišla, bola som zúfalá, neznášala som anglinu, stale som mala max.trojky, no ona dokázala fakt nemožné. Čo bolo pre mňa veľmi podstatné - pri výučbe angličtiny som nemala pocit, že sedím v škole a niečo musím, ale že je to forma diskusie a hry a ja sa to chcem naučiť, lebo ma to aj zaujima.) Vidno, že to čo robí, má skutočne rada, rovnako ako svojich študentov. Hodiny s ňou som si užila a ich výsledkom bolo 80% z maturitného testu. Veľmi Vám ďakujem a odporúčam každému maturantovi!

Fotky a certifikáty

Zodpovedané otázky (13)

Tento doučovateľ pomohol odpovedať na nasledujúce študijné otázky

Aneta D.

Prosím o pomoc a riešenie pri Anglickom jazyku

Prosím o pomoc a vyriešenie anglického jazyka ,vopred ďakujem.

Aneta D.

Zvrátené zámena - ANJ

Úloha zvrátené zámená(privlastňovacie) z možností doplniť: myself, yourself, himself, itself, ourselves, yourselves and themselves. Ďakujem.

Aneta D.

anglický jazyk

Zdravím, prosím ak je tu niekto kto je ochotný mi skontrolovať sloh z anglického jazyka, prosím napíšte. téma - an email (jazyková úroveň B1) ĎAKUJEM.

Aneta D.

kontrola anj

Zdravím, prosím vás, je tu niekto kto vie dobre po anglicky a vedel by mi iba SKONTROLOVAŤ text? Ďakujem. (text pošlem do sukromenj spravy:)

Aneta D.

Anj

Môžem sa spýtať, či to je napísané správne? I don't know how to start, but you mean everything to me. I'm really glad you came in the worst moments when I was at the bottom of my life and saved me. You and your songs give me incredible strength and courage. I was lost and afraid to be myself. You…